DANYCOM захоплює Європу

Anonim

Групою компаній DANYCOM було розроблено єдину платформу DANYCOM.Global, за допомогою якої вдалося об'єднати вже діючі та інноваційні проекти. У 2019 році ця корпорація планує підвищити частку на ринку SMS-агрегації та вивести MVNO у великі країни Євросоюзу. Паралельно планується запустити платіжні, страхові та деякі фінансові послуги.

Що пропонує Даніком

Єдина цифрова платформа зможе об'єднати віртуального стільникового оператора, власну кур'єрську службу, контактний центр та SMS-агрегатора.Варто зазначити, що DANYCOM.SMS на даний момент вважається одним із лідерів вітчизняного ринку відправки СМС-повідомлень, обсяг трафіку становить більше 1 млрд повідомлень на місяць.

Що в планах DANYCOM

Абонентська база у віртуального оператора на платформі Теле2 складає 120 тисяч осіб. До закінчення року планується розширити покриття з 35 до 69 регіонів та збільшити кількість абонентів до 600 тисяч осіб.

Кілька локальних проектів за технологією Full MVNO планується запустити в Польщі, Бельгії, Італії та Естонії. Модель Light MVNO передбачається використовувати у Чехії, Португалії, Фінляндії та Франції. Незабаром

Далі протягом півроку запустяться й інші послуги холдингу. Стануть доступні страхові, банківські та популярні фінансові послуги. Всі вони в даний момент знаходяться на стадії активного тестування.

У Росії тариф «Безкоштовний» був запущений у лютому 2019 року і дуже швидко став популярним. Він дозволяє безкоштовно дзвонити в обмін на перегляд кількох рекламних роликів на добу.

Коментар керівника

Нововведення та плани прокоментував директор з розвитку DANYCOM П. Кушиков. Зокрема він заявив, що після виходу віртуального оператора на телекомунікаційний ринок у 2017 році значно розширилися можливості компанії. Після запуску SMS-агрегації стало очевидним, що доставка СМС-повідомлень своїм абонентам більш вигідна, ніж стороннім.

Була розроблена та запущена унікальна платформа, яка дозволить збільшити перелік послуг та оперативно розгорнути їх у будь-якій з країн Євросоюзу.

За 2018 рік загальний виторг DANYCOM.Global був понад 30 млрд рублів. Цей показник на 102% більший, ніж за аналогічний період попереднього року. Чистий прибуток збільшився на 123% і дорівнював 2, 8 млрд рублів.

На зростання цих показників вплинув розвиток бізнесу, збільшення абонентської бази та оптимізація витрат за рахунок повного циклу самообслуговування компанії.Вже через 3 роки, до 2022 року, компанія планує збільшити виручку до 73 млрд рублів, а чистий прибуток до 5, 4 млрд рублів.