Білайн дозволив абонентам дзвонити безкоштовно по всій Росії

Anonim

Білайн постійно пропонує нові послуги з огляду на потребу своїх абонентів. Регулярно доповнюються та актуалізуються діючі тарифи, за рахунок чого вони стають зручнішими. Зараз оператор пропонує нову послугу, яка допоможе спілкуватися на вигідних умовах з абонентами, які мешкають в інших регіонах.

Що змінюється

Починаючи з 6 червня 2019 року для нових абонентів, які купують стартові пакети з тарифами «Перші гіги» та «Анлім буде діяти опція, яка дозволить за вигідною ціною надсилати повідомлення або дзвонити абонентам інших операторів до інших регіонів .Те саме стосується і тих людей, які переходять на ці тарифи під час дії акційної пропозиції.

Всі інші параметри опцій, включаючи обсяги трафіку, не змінюються. Зміни не зачеплять тих, хто підключиться або перейде на зазначені тарифи до 6 червня 2019 року.

  1. «Анлім» - «Дзвінки по Росії» за спеціальною ціною. Перші півроку безкоштовно, далі вартість складає 3 рублі на добу.
  2. «Перші Гіги» – «Пакет 300 SMS на місяць» за суперціною. Перші півроку безкоштовно, далі за 3 рублі на добу. При переході вартість послуги складає 3 рублі, а безкоштовний період відсутня.

При покупці оновленого тарифного пакету «Пакет 300 SMS на місяць» або при переході на нього опція підключається автоматично. При переході оплата стягується з другого дня.

Оновлення відбувається 1 числа кожного місяця, у цей час на рахунку з'являється 300 повідомлень. Вартість повідомлень понад встановлений ліміт вважається за зазначеною в договорі вартістю. Варто пам'ятати, що непотрачені SMS-повідомлення не переносяться на наступний період.

«Дзвінки по Росії» підключаються автоматично при придбанні стартового пакета в період акції або при переході на тарифний план.Якщо клієнт перейшов сюди іншого плану, то безплатного часу немає. Користувач може дзвонити за спеціальною ціною 100 хвилин на місяць на міжміські номери інших операторів та на домашні телефони.

Трафік витрачається щохвилини, округлення до цілого числа за математичним принципом. Термін дії пільгового трафіку на місяць, оновлення відбувається 1 числа. хвилини, що залишилися, на новий період не переносяться.

Планується, що оновлені умови користування зв'язком Білайн залучать багато нових абонентів, особливо тих, які кілька разів на місяць дзвонять рідним та близьким до інших регіонів країни.