МТС підвищує вартість міжгороду

Anonim

Чергова новина про подорожчання мобільного зв'язку – МТС підвищує вартість міжміських викликів на цілій низці діючих та архівних тарифних планів. Ціни на дзвінки підвищуються на 10% - з 5 до 5, 5 руб. По міжгороду дзвонить досить багато абонентів – вони розмовляють із друзями та родичами, здійснюють ділові виклики. Тепер їм доведеться платити на 10% більше. Вартість міжгороду на МТС підвищується з 31 травня 2019 року.

Новинка торкнеться наступних тарифних планів «X», «Мій Smart», «Smart Безлімітище 052016», «Smart Nonstop 122015», «Smart Nonstop 082015», «Smart 102015», «Smart 102015» «Smart» та «Мій безлімітник».Інші параметри даних тарифів не зміняться – у тому числі абонентська плата.

Як знизити вартість дзвінків

Заощадити на міжгороді допоможуть тарифи з включеними хвилинами по Росії:

  • «Наш Smart» – включає 1500 хвилин по всій країні, 1500 SMS та 25 Гб інтернету по всій країні. Абонентська плата - 1000 руб/міс;
  • «Smart Top» - 3000 хвилин у будь-яких напрямках по РФ і 20 Гб трафіку. Щомісячно до оплати - 1950 руб;
  • «ULTRA» - 5000 хвилин і 20 Гб інтернету в поєднанні з преміальним обслуговуванням за 2900 руб/міс. Абонплата - 2900 руб/міс.

Тарифи досить дорогі, зате включені пакети хвилин можуть витрачатися в будь-яких напрямках. Після вичерпання даних пакетів абонентам надаються внутрішньомережеві хвилини по всій країні. Використовуйте для зміни тарифного плану особистий кабінет або мобільний додаток «Мій МТС».

Ще один спосіб заощадити на міжмісті – підключити опцію «Домашній пакет Росія +». поїздки країною. Її суть проста - вона робить включені пакети хвилин універсальними, доступними для дзвінків на всіх російських напрямках. Наприклад, її можна підключити на недорогому тарифі «Смарт» – включені до нього 200 хвилин перетворяться на всеросійські. Ця ж тарифікація збережеться в поїздках країною – відмінне рішення для мандрівників і відрядження.

Опція зберігає свою дію на території Криму та Севастополя. Вхідні залишаються безкоштовними, що по Росії – з пакета. Її підключення рекомендовано тим, хто часто відвідує цей новий російський регіон та бажає розмовляти за зниженими тарифами. Опція підключається через ЛК, програму або USSD-командою 111128.

Підключення здійснюється безкоштовно, абонентська плата - 100 руб/міс.При активації опції решта послуг, що оптимізують вартість дзвінків по Росії, автоматично відключаються. Щоб вимкнути «Домашній пакет Росія +», загляньте в ЛК або наберіть команду.