Зв'язок Даніком став повністю безкоштовним

Anonim

Абонентам DANYCOM.Mobile більше не потрібно платити гроші, щоб замовити стартовий пакет, активувати його та почати користуватися послугами оператора. Починаючи з 24 травня всі послуги зв'язку за тарифом «Безкоштовний» будуть дійсно безоплатними, тому що не доведеться платити навіть 19 рублів авансу.

Вигідний тариф

У лютому цього року компанією DANYCOM.Mobile було презентовано принципово новий тарифний план, який на російському ринку зв'язку не має аналогів. Тариф «Безкоштовний» дозволяв абоненту здійснювати дзвінки навіть за відсутності на рахунку грошей.

Щоб почати користуватися послугами компанії, потрібно було дати згоду на отримання 5 рекламних повідомлень на добу та внести авансовий платіж у розмірі 19 рублів. Початковий внесок потрібно зробити при покупці сім-карти.

Що змінив оператор

Починаючи з 24 травня оператор спрощує отримання сім-карти. З цього часу для отримання стартового пакета немає необхідності робити перший внесок. Спочатку керівництво компанії хотіло, щоб абоненти на рахунку мали хоч невелику суму, але зараз стало зрозуміло, що це зовсім ні до чого. Саме тому було вирішено надати користувачам право вибору, поповнювати рахунок чи не платити за зв'язок зовсім. Про все це розповів один з керівників компанії.

При підключенні такого тарифного плану клієнту щомісяця нараховується 1 Гб інтернету, 50 SMS-повідомлень та 30 хвилин безкоштовних дзвінків. Після того, як базовий пакет буде витрачено, можна дзвонити по 3 копійки за кожну секунду розмов, відправляти СМС-повідомлення за 25 копійок, а за інтернет доведеться платити лише 8 копійок за 1 мегабайт.

Варто враховувати, що умови користування зв'язком Даніком відрізняються в місті Севастополі та Республіці Крим. Детальніше ознайомитися з усіма тарифами можна на офіційному сайті компанії.