Тариф Теле2 «Планшет онлайн HD»

Anonim

Вартість ТП «Планшет онлайн HD» на 10-30% нижче, ніж абонплата за популярним тарифом «Безліміт».

Підключилися до цього тарифного плану можуть користуватися мобільним інтернетом без обмеження трафіку і швидкості. , грати в ігри онлайн та користуватися різними музичними сервісами. Вартість тарифного пакету «Планшет онлайн HD» буде на 10-30% нижче, ніж абонплата за популярним тарифом «Безліміт».

Детальний опис тарифу «Планшет онлайн HD» Теле2

Тариф «Планшет онлайн HD» дозволяє користуватися мобільним інтернетом на швидкості до 4 Мбіт/с. Такої швидкості достатньо для прослуховування музики в онлайн-режимі, здійснення відеодзвінків, спілкування зі створенням конференції, а також спілкування в месенджерах та соціальних мережах.

Новий тариф вже доступний для підключення в 10 російських регіонах, у тому числі в Санкт-Петербурзі та прилеглій області. Розмір абонентської плати залежить від регіону проживання абонента та становить 350-550 рублів. У Москві та Московській області поки немає можливості підключитися до цього тарифу.

Що включено до тарифу

Наприклад, щомісячна абонентська плата у Санкт-Петербурзі та області становить 450 рублів. За цю ціну абонент отримує:

  • Мобільний інтернет – безлімітний;
  • Дзвінки на всі номери Росії, у тому числі і в домашньому регіоні - 1, 95 рублів за хвилину;
  • Смс-повідомлення попри всі російські номери – 1, 95 рубля за штуку.

В рамках тарифу не можна роздавати трафік іншим користувачам через Wi-Fi, Bluetooth та USB.

Підключення до тарифу «Планшет онлайн HD» доступне абонентам по всій Росії. Виняток становить Крим та місто Севастополь, де діють спеціальні умови надання послуг зв'язку.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Користувачі цього тарифу також можуть підключити низку додаткових послуг. Абоненти можуть протягом двох тижнів безкоштовно скористатися сервісом Tele2 TV. Можна оформити підписку на додаток "Звук" за пільговою ціною 99 рублів на місяць, звичайна вартість становила 9, 5 рублів на день, або підписатися всього за 149 рублів на місяць (стандартна підписка на цей сервіс коштує 599 рублів на місяць).

Додаткові опції до тарифного плану

Протягом одного місяця абонент може передавати не більше 20 ГБ інтернет-трафіку в рамках послуги «Діліться гігабайтами». Також можна додатково підключити пакети на 100 або 300 смс-повідомлень.

У тарифний план за додаткову плату включено послуги: «Безлімітний інтернет за кордоном» (відмовитися: 14370), «Інтернет на півострові» (відмовитися: 14350).

Вартість послуг після використання пакета

Якщо на момент списання абонентської плати на рахунку недостатньо грошей, то доступ до Інтернету припиняється. У цьому випадку діють базові умови тарифу.

  • 3, 00 руб./хв. за дзвінки на номери свого регіону та Tele2 Росії;
  • 9, 00 руб./хв. за дзвінки на інші номери Росії;
  • 3, 00 руб. за SMS на всі номери Росії.

При невнесенні абонентської плати в поїздках по Росії діють такі умови:

  • 3, 00 руб./хв. за дзвінки на номери регіону перебування та Tele2 Росії;
  • 9, 00 руб./хв. за дзвінки на інші номери Росії;
  • 3, 00 руб. за SMS на всі номери Росії.

Після списання абонентської плати вартість хвилини переадресованого виклику на будь-які номери Росії – 1, 95 руб./хв.

Додаткові опції до тарифного плану

У тарифний план входять такі безкоштовні опції:

«Поїздки Росією», «Міжнародний та міжміський доступ», «Роумінг за кордоном», «Переадресація викликів», «Очікування/Утримання виклику», «SMS», «USSD», «Послуги на базі пакетної передачі даних», «Я на зв'язку», «Інформер», «Голосова пошта», «Визначник номера», «Доступ до контенту», «SOS-пакет», «Діліться гігабайтами».

Кому підійде тариф «Планшет онлайн HD» Теле2

Новий тарифний план від оператора Теле2 призначений для тих абонентів, які регулярно користуються стрімінговими сервісами та воліють дивитися відео у високій якості.

Як підключити тариф

Підключитися до нового тарифного пакету можна на офіційному сайті оператора в особистому кабінеті або у фірмовому додатку «Мій Tele2». Для цього обирають потрібний тариф і дотримуються інструкцій.

Міста, в яких можна підключити тариф

Зараз тариф крім Санкт-Петербурга та області доступний у Краснодарі, Ростові-на-Дону, Іжевську, Барнаулі, Іркутську, Твері, Саранську, Улан-Уде та Ульяновську. За бажання абоненти інших операторів можуть перейти на тариф зі своїм номером.

Як відключити тарифний план

Вимкнути тариф не можна, але можна перейти на інший актуальний тарифний план, призначений для планшетів. Весь список можна переглянути в особистому кабінеті або додатку.