Білайн розпродає смартфони за копійки

Anonim

У фірмових офісах Білайна стартувала акція - новий Samsung Galaxy А30 за 99 руб/міс при покупці з послугами зв'язку в кредит без переплат. Основна умова – оплата послуг зв'язку згідно з тарифним планом «Подвійний анлім». Акція триватиме з 23 травня до 26 червня 2019 року у всіх офіційних точках продажу Білайн.

Опис акції

Умови акції виявилися досить заплутаними, що викликало шквал негативних відгуків від потенційних покупців. всього 99 руб.Умови діють як нових, так вже існуючих клієнтів. Щоб стати учасником акції необхідно підключити тарифний план «Подвійний анлім». Розмір абонентської плати становить 630 руб/міс (в інших регіонах абонплата відрізняється). При оплаті за 24 місяці (одноразово потрібно заплатити за зв'язок 15 120 руб.) покупець отримує можливість придбати смартфон на виплат за 99 руб/міс.

Щоб стало зрозуміліше, розпишемо дії по кроках:

  • Приходимо в салон Білайн і вибираємо один із акційних смартфонів;
  • Оплачуємо послуги зв'язку за 2 роки вперед (всього 15 120 руб);
  • Оформляємо розстрочку на 2 роки і платимо по 99 руб/міс.

Акційні смартфони представлені двома варіантами – на 32 і 64 Гб користувальницької пам'яті. Розмір платежу при купівлі моделі на 64 Гб становитиме 149 руб/міс.

Скористатися акцією зможуть такі особи:

  • Діючі абоненти Білайн, що обслуговуються на інших тарифах;
  • Нові абоненти, які купують SIM-картку та телефон у рамках акції;
  • Абоненти інших операторів з оформленням перенесення номера.

Також можлива покупка смартфона за його повну вартість без додаткових витрат.

про тарифний план

Тариф «Подвійний анлім» повністю виправдовує свою назву – він включає відразу два безліміти. Перший безліміт – мобільний для використання на смартфоні. Другий безліміт – для домашнього інтернету зі швидкістю доступу до 100 Мбіт/сек. Також тариф включає:

  • 250 хвилин на номери Білайн по всій Росії;
  • 250 хвилин інші російські номера;
  • 300 SMS з домашнього регіону;
  • 77 телеканалів для перегляду на будь-яких пристроях;
  • Доступ до бібліотеки з 6000 фільмів.

Додаткові можливості – налаштування співвідношення пакетів хвилин (працює частковий або повний обмін одного пакета на інший), підключення двох додаткових номерів (для них надано 15 Гб загального трафіку).

про смартфони

Смартфони Samsung Galaxy A30 побудовані на основі процесора Samsung Exynos 7904 Octa на 8 ядер з частотою 1, 8 ГГц. Кількість оперативної та користувальницької пам'яті - 3/32 Гб або 4/64 Гб на вибір покупця. Пристрої оснащуються дисплеями на 6, 4 дюйми з роздільною здатністю 1080х2340 px. Щільність пікселів для версії на 32 Гб становить 403 PPI, для версії на 64 Гб – 268 PPI. Крім того, моделі на 4/64 Гб оснащуються підтримкою 4G та VoLTE.

Основні камери – подвійні, з матрицями на 16 та 5 Мп. Для фронтальної камери задіяно матрицю на 16 Мп з автофокусом.Обидва пристрої працюють на новітній операційній системі Android 9.0 Pie. Місткість акумуляторів становить 4000 мАг. Також у обох смартфонах є підтримка Samsung Pay. Вартість моделі на 3/32 Гб становить 15 990 руб, на 4/64 Гб - 17 990 руб.

Відгуки про акцію

Позитивних відгуків про акцію дуже мало – продавці в офісах щось мудрують і часто дають неправдиву інформацію. Наприклад, десь намагаються «впарити» страховку. Відмовитися від неї можна, але продавці про це замовчують.

Десь заявляють про те, що домашнього інтернету на цьому тарифі немає.

В інших офісах примушують до оформлення двох SIM-карток – виникає каша та плутанина.

А тут взагалі вказується можливість оплачувати тариф щомісячними платежами, чого в умовах акції не прописано.

Звичайно, придбати телефон за 99 рублів/міс. видається вигідною пропозицією, але слід уважно вивчити всі умови акції. І треба мати на увазі, що за зв'язок доведеться одномоментно викласти близько 15 тис. рублів, підключаючись до запропонованого тарифу (хоча це оплата на 2 роки вперед).