Опція «Роумінг з Booking» від Мегафон: опис

Anonim

Мегафон і Booking.com підписали унікальну угоду, в рамках якої клієнти отримують можливість безкоштовно користуватися послугами зв'язку в роумінгу. Пропозиція поширюється на 130 країн світу, включаючи найпопулярніші туристичні напрямки. Завдяки двосторонньому договору абоненти оператора Мегафон можуть безкоштовно телефонувати та користуватися інтернетом під час подорожей.

Опис та особливості надання послуг

Мегафон – це єдиний вітчизняний оператор, який уклав таку угоду з великим міжнародним майданчиком з бронювання готелів. Дана послуга для клієнтів Мегафона працюватиме через спеціальний лендинг, на сайті booking.com.

На кожен день бронювання готелю абоненту надається:

  • 60 безкоштовних хвилин для спілкування
  • 1 ГБ інтернету.

До спільного проекту вже підключилося близько 1 млн готелів, розташованих у більш ніж 130 країнах.

Акція запускається напередодні веселих зимових свят. Саме в цей час багато людей вирушають у подорож. Новорічні свята – це чарівний час, коли дуже важливо залишатися на зв'язку зі своїми рідними та близькими. Керівництво Мегафон вважає, що нова послуга допоможе подорожувати з ще більшим задоволенням і не обмежувати себе у спілкуванні.

Як взяти участь в акції

Акційна пропозиція діє з 23 грудня. Беручи в ній участь, абонент отримує цілу годину вхідних та вихідних дзвінків та 1 ГБ інтернету в роумінгу. Трафік надається щодня під час проживання в готелі.Взяти участь в акції може будь-який клієнт Мегафона, який досяг повноліття.

  1. Заходять на офіційний сайт Мегафону, знаходять унизу сторінки кнопку переходу Booking.com.
  2. Вибирають готель та дату проживання в ньому, роблять відмітку про участь в акції.
  3. При бронюванні готелю необхідно обов'язково написати свій номер телефону, тільки в цьому випадку можна отримати безкоштовні хвилини та гігабайти в роумінгу.
  4. Оплачують броню готелю.
  5. Чекають смс-повідомлення, з повідомленням про підключення до акції «Роумінг з Booking».

Слід враховувати, що опція «Роумінг з Booking» підключається автоматично в той день, коли клієнт в'їжджає в готель. Підключення відбувається о 00:00 за місцевим часом. Якщо бронювання готелю скасовується, то опція автоматично деактивується.

Додаткові умови

В рамках промоакції абонент щодня отримує 60 хвилин для вхідних та вихідних дзвінків до Росії та 1 ГБ інтернет-трафіку. Якщо наданий пакет вичерпано до кінця поточної доби, то включається щохвилинна та помегабайтна тарифікація.

  • Вихідні дзвінки – 60 рублів за хвилину;
  • Вихідні дзвінки до Росії – 60 рублів на хвилину;
  • Мобільний інтернет - 9, 8 рублів за 1 Мб.

Список усіх країн, на які поширюється акція, та вартість дзвінків на номери всередині країни перебування можна переглянути в оферті. Залишок хвилин та інтернет-трафіку можна подивитися в особистому кабінеті.

Варто враховувати, що при активованій опції «Роумінг з Booking» домашні тарифи за кордоном не діятимуть. Пропозиція доступна лише тим абонентам Мегафону, які користуються тарифами для фізичних осіб.Якщо є доступ до мережі вай-фай, то рекомендується тимчасово відключати мобільний інтернет для економії трафіку.