Аліса і Теле2: як викликати помічника Теле2 через Алісу

Anonim

Тепер Аліса може викликати цифрового помічника Теле2, який доступно відповість на поширені запитання абонентів. Мобільний оператор Теле2 анонсував ще одну унікальну навичку віртуального асистента Аліси. Завдяки розумному асистенту та інноваційним технологіям машинного навчання можна отримати відповіді більш ніж на 900 питань, з 34 різних тематиок. Нововведення запущено в рамках розширення каналів підтримки абонентів в інтернеті, воно буде особливо цікавим для тих користувачів, які віддають перевагу інноваційним сервісам.

Новий етап розвитку цифрових технологій

Запуск віртуального помічника, створеного за допомогою штучного інтелекту – це абсолютно новий етап розвитку цифрових технологій компанії Теле2. Голосовий асистент був створений на додаток до чату, месенджерів та діалогів у різних соціальних мережах. Раніше за допомогою Аліси можна було швидко знайти втрачений телефон, зараз вона викликає віртуального помічника, який відповідає на найпопулярніші питання і паралельно навчається при спілкуванні з співрозмовниками.

Робота на базі унікальної нейромережі допомагає розумному помічнику постійно вдосконалюватися. Вже в тестовому режимі він може відповісти на 900 поширених питань. У віртуального помічника можна проконсультуватися на такі теми:

  • Параметри чинного тарифу;
  • Перевірка балансу;
  • Адреса найближчого до будинку офісу оператора;
  • Як можна ділитися інтернетом з оточуючими;
  • Підключення платних послуг та правила списання грошей;
  • Обслуговування в роумінгу.

Окрім цього можна отримати ще низку відповідей на запитання щодо надання послуг зв'язку.

Особливості використання сервісу

До розумного помічника можуть звернутися не тільки абоненти Теле2, але й клієнти інших російських операторів. в Tele2 MNP. Цей сервіс без проблем працює на будь-яких гаджетах, де попередньо встановлена ​​Аліса. Скористатися цифровим помічником можна на смартфоні або планшеті, де встановлені програми Яндекс. Проконсультуватися також можна в навігаторі, розумній колонці або комп'ютері.

Різні канали підтримки клієнтів

Зараз оператор Теле2 має близько 25 цифрових каналів, через які здійснюється підтримка клієнтів. Ця компанія є новатором у сфері абонентського обслуговування. Наприклад, цей оператор першим запустив підтримку клієнтів через месенджер Вацап.

Крім цього активно використовуються чат-боти. Переваги їхнього спілкування з абонентами очевидні. Вони допомагають розвантажити операторів контактного центру та обробляють багато питань, що надходять через сайт та мобільний додаток.

Щодо голосового помічника, у майбутньому, швидше за все, він стане основним каналом взаємодії абонентів із цифровими сервісами. У всьому світі є достатньо прикладів, коли розумні помічники адаптовані для вирішення різних завдань. Запускаючи такий сервіс, оператор порадував своїх клієнтів новим нестандартним рішенням.