Як отримати знижку 10% на МТС за Автоплатіж: опис акції

Anonim

Мобільний оператор МТС пропонує взяти участь в акції та отримати знижку в 10% на абонентську плату терміном на 6 місяців. Для цього необхідно підключити безкоштовну послугу Автоплатеж. Ця опція зручна тим, що можна не турбуватися про своєчасне поповнення рахунку. Як тільки на рахунку залишиться певна сума грошей, баланс буде автоматично поповнений з прикріпленої банківської картки.

Опис та умови акції

Ця акційна пропозиція від МТС діє з 26 грудня. Для участі в акції достатньо активувати безкоштовну послугу «Автоплатіж». Усі учасники отримують 10% знижку на абонентську плату за своїм тарифним пакетом терміном на півроку.

Функція автоплатежу допоможе не турбуватися про своєчасне поповнення мобільного рахунку. Як тільки на балансі залишиться задана сума грошей або настане черговий термін поповнення, рахунок буде автоматично поповнений із прикріпленої банківської картки. Примітно, що за такого способу поповнення з клієнта комісія не стягується. В рамках акції, для всіх абонентів, які підключили Автоплатіж, абонентська плата буде меншою на 10% протягом 6 місяців.

Підключити послугу Автоплатеж можна кількома способами. Тут кожен вибирає найзручніший для себе:

  • Через сайт mts.ru;
  • У мобільному додатку «Мій МТС» або «МТС Гроші»;
  • У фірмовому салоні зв'язку МТС.

Знижка поширюється на тарифну лінійку «Smart», «Весь МТС», «Тарифище» та деякі інші тарифи. Знижка надається при черговому списанні абонентської плати після того, як була активована послуга Автоплатеж.

Вартості послуги

Послугу Авоплатіж від мобільного оператора МТС оцінили багато абонентів. Завдяки цій опції можна завжди залишатися на зв'язку та не думати про рахунки. Послуги мобільного зв'язку та інтернет будуть оплачуватись автоматично.

У цієї опції є ряд переваг, про які необхідно знати:

  • Можна налаштувати автоплатеж за певною сумою грошей на рахунку, за датою або задати оплату за сумою рахунків, що виставляються оператором;
  • Можна налаштувати поповнення відразу кількох телефонних номерів. Дуже зручно оплачувати послуги одразу всій родині;
  • За три дні до поповнення надходить смс-повідомлення з нагадуванням.

Для контролю витрат можна задати максимальну суму, яка може списуватися щомісяця. Детальну інформацію про сервіс можна отримати за телефоном 1117, далі слідують підказкам голосового помічника.