Знижка на тариф Білайн "Сім'я": як отримати 30% на абонплату

Anonim

З 23 грудня оператор Білайн запустив акцію для своїх нових абонентів. При підключенні до тарифного плану Сім'я вони одержують знижку 30% терміном на півроку. Промоакція «30% на абонентську плату за тарифом «Сім'я» на 6 місяців» триватиме до кінця березня 2020 року. Щоб стати учасником промо, достатньо купити стартовий пакет із тарифом Сім'я та залишити на балансі 1 тисячу рублів

Умови акції

Акція проводиться з 23 грудня 2019 року по 31 березня 2020 року. У цей період все нові абоненти, що підключилися до тарифу Сім'я, можуть отримати знижку на абонплату 30%, терміном на 6 місяців.Знижка припиняє надаватися через півроку після активації стартового пакета. Крім цього акція автоматично перестає діяти при зміні системи розрахунків, зміні тарифів і у разі розірвання договору про надання послуг.

В акції можуть брати участь тільки нові абоненти Білайн та виключно фізичні особи. Дане промо несумісне з іншими знижками та акціями на тарифному плані.

Як стати учасником

Стати учасником може будь-який повнолітній громадянин Росії. Для цього достатньо купити в одній із зазначених торгових точок стартовий пакет Сім'я. Партнерами оператора є магазини.

Після активації нової сім-картки абоненту надходять два смс-повідомлення.

  1. Стандартне смс-повідомлення. Абонента повідомляють, що з тарифом сім'я можна користуватися інтернетом безлімітно. У тариф включено пакет хвилин на будь-які дзвінки, після його закінчення телефонувати на номери Білайн можна безкоштовно.Керувати тарифом можна у фірмовому мобільному додатку або в особистому кабінеті на сайті оператора.
  2. Смс-повідомлення про надання знижки терміном на півроку. У повідомленні буде зазначено, що знижка вже активована.

За добу до завершення акції абоненту надходить смс-повідомлення, в якому вказано день нарахування повної плати за тарифом. Також тут є нагадування про те, що необхідно поповнити баланс, щоб залишатися на зв'язку.

Чи є каверза

На перший погляд у цій акції все чисто та прозоро. Промо від Білайн спрямоване на залучення нових клієнтів. Однак, як показує практика, каверза цілком може виявитися трохи пізніше. Тож слід очікувати коментарів учасників цієї акції.