Акція МТС "Дідусь Мороз і Снігуронька чекають на ваш дзвінок": опис

Anonim

Починаючи з 16 грудня 2019 року абоненти оператора МТС можуть зателефонувати найголовнішим героям веселого зимового свята. Акція триватиме до 31 січня 2020 року. Саме до кінця січня можна поспілкуватися з Дідом Морозом та Снігуронькою, а також отримати персональне привітання за номером. Унікальна акція дозволяє зробити приємний сюрприз, як дітям, так і дорослим.

Як взяти участь в акції

Стати учасниками акції можуть не лише абоненти МТС, а й клієнти інших вітчизняних операторів. Для цього потрібно зателефонувати за вказаними номерами до 31 січня 2020 року.

  • Абоненти МТС. Отримати вітання можна, зателефонувавши за телефоном 02020. Дзвінки безкоштовні;
  • Клієнти інших вітчизняних операторів. Зв'язатися з Дідом Морозом можна за номером +79150052020. Вартість дзвінків відповідно до тарифного плану абонента за напрямком МТС Москва.

Головні герої найчарівнішого зимового свята з нетерпінням чекають на дзвінки.

Новий додаток від МТС піклується про здоров'я

Мобільний оператор не тільки надає якісні послуги зв'язку, а й дбає про здоров'я своїх абонентів. Так у грудні було запущено новий додаток, який дозволяє контролювати стан серцево-судинної системи.

В рамках програми можна вести щоденник артеріального тиску. Це дозволить бачити всі зміни та вчасно вживати заходів для його зниження.Додаток підкаже, як правильно вимірювати тиск, а також допоможе коректно внести дані тонометра і при необхідності надішле нагадування.

Завдяки додатку «МТС 120/80», абоненти мобільного оператора МТС можуть:

  • Контролювати свій артеріальний тиск;
  • Дізнатися про приблизний вік серця;
  • Дізнатися про норми показників артеріального тиску;
  • Отримати нагадування про те, що час прийняти або купити ліки.

Завантажити програму на смартфон з ОС Android можна в Google Play, а для iPhone в магазині AppStore. Трафік при користуванні додатком «МТС ProСерце» тарифікується згідно з чинним тарифним пакетом абонента.