«200200 Гб» від Даніком: опис акції

Anonim

DANYCOM заявив про запуск акції, в рамках якої всі абоненти отримають 200 200 Гб мобільного інтернет-трафіку. Кожному абоненту, який активує бонусний пакет, додатково буде надано 512 Мб мобільного інтернету. Дана акція діє на всіх тарифах оператора.

Опис акції

Промоакція проводиться з 20 грудня 2019 року до 31.01.2020 року. В рамках промо всі абоненти, що діють і нові, можуть отримати бонусні мегабайти в розмірі 512 Мб. Загалом компанія планує роздати 200 200 ГБ мобільного інтернету.

Приймаючи участь в акції, абонент повністю погоджується з усіма умовами організатора. Кожен учасник повинен повідомити про себе достовірні дані, визначені умовами.

Важливою особливістю цієї акції є термін її дії. Бонусний пакет дійсний до закінчення поточного розрахункового періоду за тарифом абонента. Варто враховувати, що на один номер телефону можна активувати лише один бонусний пакет трафіку

Як стати учасником

Щоб отримати бонусний трафік, абонент Даніком повинен зателефонувати за номером 1001. Далі, слідуючи підказкам голосового меню, слід вибрати цифру 1 і перейти до «Голосового помічника». Після прослуховування повної інформації про тарифний пакет та залишки трафіку слід ввести цифру 4. Бонусні мегабайти будуть нараховані протягом 5 хвилин. Після того, як послугу буде активовано, абоненту надходить смс-повідомлення

У чому каверза

Невеликий підступ є в тому, як подається ця новина. Так, на сайті оператора написано, що Даніком дарує 200 200 ГБ інтернету всім абонентам. Тобто комусь може здатись, що такий обсяг трафіку в рамках акції отримає кожен. Насправді кожному абоненту, який бере участь у акції дається всього 512 Мб, загалом, невеликий об'єм.

Один із керівників компанії DANYCOM Петро Кушиков розповів, що оператор вирішив порадувати своїх абонентів додатковим інтернет-трафіком, який надається абсолютно безкоштовно. Завдяки цьому можна знайти подарунки для рідних в інтернеті або забронювати готель для зустрічі Нового року.