Зміна тарифу "Безліміт" Теле2 у грудні 2019

Anonim

Починаючи з грудня 2019 року оператор знову підвищує вартість тарифу «Безліміт». Тарифний план "Безліміт" користується великою популярністю серед абонентів оператора Теле2. У його рамках абоненти можуть безлімітно користуватися мобільним інтернетом та без обмежень дзвонити на номери Теле2 домашнього регіону та всієї Росії. Цей тариф ідеально підходить як для смартфона, так і для планшета.

Попереднє підвищення було у квітні поточного року, тоді по Москві та Московській області вартість збільшилася з 500 до 600 рублів на місяць. Зараз абонплата підвищилася ще на 50 рублів і тепер становить 650 рублів.

На скільки підвищено вартість

Починаючи з грудня 2019 року на тарифі «Безліміт» підвищено абонентську плату. Вартість послуг відрізняється в залежності від регіону.

Регіон Абонплата до зміни цін Абонплата з грудня 2019 року
Екатеринбург, Татарстан, Ямало-Ненецький АТ, Курган, Мордовія, Вологда, Карелія, Самара, Марі-Ел, Тула 400 450
Орел 420 420 (Вартість не змінилася)
Архангельськ, Кіров, Оренбург, Пенза, Псков, Тамбов, Тюмень, Саратов, Смоленськ, Чувашія, Новосибірськ, Бурятія, Удмуртія, Липецьк, Томськ, Нижній Новгород, Білгород, Великий Новгород 450 500
Калінінград, Рязань, Тверь, Кострома, Мурманськ, Курськ, Володимир, Волгоград, Калуга, Ульяновськ, Ростов-на-Дону, Хакасія, Воронеж, Омськ, Кемерово, Краснодар, Брянськ, Комі 500 550
Санкт-Петербург 510 510 (Вартість не змінилася)
Сахалін, Москва, Пермь, Челябінськ 600 650
Іркутськ 650 650 (Вартість не змінилася)
Камчатка, Магадан 700 750
Як видно з порівняльної таблиці, вартість тарифного пакета була змінена не в усіх регіонах.

Там, де підвищення було, ціна збільшилася на 50 рублів на місяць, при цьому послуги, включені до тарифу, не змінилися.

Опис тарифу

Цей тарифний пакет оптимально підходить тим абонентам, які багато розмовляють усередині мережі та активно користуються мобільним інтернетом. В рамках тарифу абонент отримує такий набір послуг:

  • Всі вхідні виклики – безкоштовно та без обмежень;
  • Дзвінки всередині мережі у своєму регіоні та по всій країні – безлімітні, при цьому пакет хвилин не витрачається;
  • 500 хвилин на дзвінки абонентам будь-яких операторів по всій країні;
  • 50 смс-повідомлень на будь-які номери по всій країні;
  • Безліміт на мобільний інтернет зі смартфона або планшетного комп'ютера.

В рамках тарифного пакету абонент може безкоштовно користуватися «SOS-пакетом» та ділитися гігабайтами з іншими користувачами.

У перший місяць після підключення пакета можна безкоштовно користуватися опцією «Хто Дзвонив». Після акційного періоду вартість цієї послуги становить 0, 50 рублів на добу.

Напередодні новорічних свят оператор Теле2 запускає акцію, в рамках якої кожен абонент може самостійно обрати подарунок. Даруватиме їх штучний інтелект Міа. Дізнатися, що оператор пропонує як подарунки, можна на сайті або у фірмовому мобільному додатку.