Подарунки від Теле2 на новий рік

Anonim

Акція проходить з 4 грудня поточного року по 15 січня 2020 року. Мобільний оператор Tele2 напередодні зимових свят надає можливість своїм абонентам самостійно вибрати подарунок до Нового року. В рамках акції клієнти компанії можуть отримати пакети хвилин, смс-повідомлень і безлімітний інтернет в роумінгу. Крім цього, передбачено безкоштовну передплату на музичні канали та стрімінгові сервіси. Примітно, що кожен подарунок стане справжнім сюрпризом для абонента. Дізнатися його можна лише після повноцінного підключення.

Опис акції

В рамках концепції «Інші правила» оператор Теле2 пропонує абонентам отримати подарунок від компанії на свій вибір. Напередодні свят клієнти можуть отримати подарунок в одній із категорій:

  • «Розваги».
  • «Подорожі».
  • «Сюрприз».

Подарунок можна активувати у фірмовому мобільному додатку «Мій Tele2» або на сайті в особистому кабінеті.

В рамках промо клеїнти оператора можуть вибрати як подарунок передплату на популярні програми від Теле2 - це розділ «Розваги». Сюди відноситься:

  • Звук (доступна піврічна передплата на додаток).
  • MEGOGO (підписка на місяць).
  • ivi (передплата на місяць).
  • Amediateka (передплата на місяць).
  • Okko (підписка на місяць).
  • START (підписка на місяць).

Багато пропозицій і в категорії «Подорожі». Тут в рамках акції абоненти можуть отримати пакети хвилин, смс-повідомлень або дні безкоштовного інтернету в роумінгу. Не варто забувати, що скористатися подарунком у роумінгу можна лише протягом 3-х місяців з моменту його активації.

Як взяти участь в акції

Взяти участь в акції можуть усі абоненти оператора Теле2, які користуються тарифами для фізичних осіб. Промоакція проходить з 4 грудня поточного року по 15 січня 2020 року.

Промо проходить по всій території Росії, за винятком Криму та м. Севастополь. Брати участь можуть всі повнолітні громадяни.

Варто враховувати, що підключити можна лише один подарунок. Якщо абонент приймаєте цей подарунок, то вибрати інший не вийде. Скористатися пропозицією можна тільки в тому випадку, якщо абонент ще не має передплати на даний сервіс.

Підключитися можна в особистому кабінеті на сайті оператора або в мобільному додатку оператора.

Чи є каверза

Як такого каверзи ніякого немає. Єдине, ті абоненти, які обирають категорію Сюрприз, можуть отримати зовсім не той подарунок, який хотілося б. В інших випадках клієнт отримує сервіс із категорії, яка йому цікава найбільше абсолютно безкоштовно.

Компанія Теле2 постійно аналізує запити та потреби своїх абонентів і робить пропозиції, які їм справді цікаві. Напередодні новорічних свят прийнято дарувати подарунки та керівництво компанії впевнено, що акційна пропозиція припаде до душі багатьом. Це дозволить абонентам цікавіше і з користю проводити своє дозвілля.