Опис акції "Подвічуємо гігабайти в країнах Європи!" від СберМобайл

Anonim

Віртуальний мобільний оператор СберМобайл оголосив про запуск акції «Подвічуємо гігабайти в країнах Європи!» Абоненти, які планують провести відпустку в країнах Європи, можуть подвоїти гігабайти інтернету, надані в рамках тарифного плану. Завдяки цьому можна практично без обмежень користуватися послугами зв'язку та насолоджуватися відпусткою. Тепер не потрібно шукати безкоштовний Wi-Fi, щоб зв'язатися з рідними та близькими у месенджерах чи соціальних мережах.

Умови акція

Акція проводиться з 5 грудня поточного року по 31 січня 2020 року. рамках тарифного пакетаАкція поширюється на 30 найпопулярніших країн Європи. У списку є такі популярні напрямки як Австрія, Болгарія, Велика Британія, Німеччина, Греція, Франція та Швеція.

Якщо подвоєного в рамках акції трафіку забракло, то все одно можна постійно залишатися на зв'язку з рідними та близькими. На всіх тарифах СберМобайл за замовчуванням активується набір «Безлімітні месенджери в РФ і за кордоном».

Як стати учасником

Щоб стати учасником акції, достатньо в зазначений період часу набрати на смартфоні команду 15612 і натиснути на кнопку зателефонувати. Після цього на телефон прийде повідомлення про успішну активацію цієї послуги.

В рамках промо абоненти отримують подвійний обсяг трафіку за стандартною ціною. Всього за 750 рублів можна отримати 2 ГБ інтернету в роумінгу, при тому, що поза акцією це вартість всього 1 ГБ.

У чому каверза

Подвоха у цій акції ніякого немає, навпаки, абоненти отримують можливість заощадити на послугах зв'язку, отримуючи 2 ГБ високошвидкісного інтернету за ціною 1 ГБ. Завдяки цьому можна без обмежень користуватися месенджерами та соціальними мережами для спілкування. Так користувачі можуть ділитися враженнями, виставляючи кожен день нові фотографії та надсилаючи теплі листи своїм рідним та друзям.