Штучний інтелект МТС: персональний тариф

Anonim

Враховуватиметься стиль спілкування абонента та підбиратиметься потрібний пакет послуг. З кожним роком технології все більше вдосконалюються, на зміну багатьом процесам приходять нові. Так залишився в минулому той час, коли тарифні пакети створювали та пропонували люди. У період швидкого розвитку цифрових технологій це робить Штучний інтелект МТС. Усі діючі абоненти цієї компанії можуть скористатися такою вигідною пропозицією, тільки давши свою згоду. Після цього абоненту буде підібрано індивідуальний тарифний план, в якому враховуються всі його потреби.Для всіх нових абонентів підготовлені спеціальні, особливо вигідні умови.

Опис послуги «Персональний тарифний план»

Формуючи персональний тарифний пакет, штучним інтелектом МТС враховуватиметься стиль спілкування абонента. Це дозволить максимально задовольнити всі потреби користувача в послугах зв'язку за мінімальних витрат і відсутності будь-яких переплат.

Як підключити

Скористатися персональною тарифною пропозицією можна прямо зараз. Для цього слід встановити фірмовий мобільний додаток, а потім перейти до розділу «Тарифи». Тут потрібно дати згоду на формування індивідуального тарифу, в який буде входити стільки хвилин, гігабайт інтернету та смс-повідомлень, скільки необхідно.

Знижка 50% на тариф Тарифище

Всем тим, хто тільки збирається підключитися до МТС, зараз саме час це зробити. Щоб отримати 50% знижку в перший місяць на послуги зв'язку за тарифним пакетом Тарифище, слід купити стартовий пакет у період з 3 грудня цього року по 31 січня 2020 року. цей тариф включено 3000 хвилин на дзвінки по всій території Росії та безлімітний інтернет, що дозволить користуватися послугами зв'язку без обмежень.

У перший місяць після підключення абонентська плата списується двома рівними частинами. Перша частина стягується безпосередньо в момент підключення, а друга на 15 день від початку обслуговування.

Тариф діє по всій території Росії, за винятком Криму та міста Севастополь. У цих регіонах діють окремі умови надання послуг зв'язку. Терміни проведення акції з 3 грудня поточного року, до кінця лютого 2020 року (терміни зазначені з урахуванням дії знижки).