Знижка на тарифах Білайн: опис акції

Anonim

З 28 листопада 2019 року та по 31 січня 2020 року всі користувачі, які підключаться до тарифних пакетів «Сім'я», «Сім'я.Акція», «Сім'я+», «Супер Сім'я», «Супер Сім'я» +», «Моя Чукотка» можуть отримати знижку до 20% на абонплату вперед на цілий рік.

Опис акції

При підключенні у зазначений період до тарифів лінійки Сім'я та тарифу Моя Чукотка, абоненти отримують можливість отримати 20% знижку на абонплату на рік. Підключити знижку можна у фірмовому мобільному додатку "Мій Білайн".Активувати знижку можна і через SMS-повідомлення, дотримуючись інструкцій.

Всі діючі абоненти Білайн, при переході на акційні тарифи, можуть отримати знижку на абонентську плату у розмірі 20%. Проте є одна умова. Заощаджувати на послугах зв'язку протягом року можливо лише в тому випадку, якщо середня оплата за тарифом за останні три місяці, до дати підключення, становить не менше суми платежу за тарифним планом на який абонент переходить. При цьому враховується знижка, що надається.

Як стати учасником промо

Нові абоненти можуть стати учасником акції при купівлі стартового пакета з будь-яким із зазначених тарифів. Знижка активується абсолютно безкоштовно при наступному списанні абонплати та діє наступні 12 місяців. Активувати її можна в мобільному додатку або зателефонувавши за номером телефону, зазначеним у смс-повідомленні.

Всі діючі абоненти можуть також взяти участь в акції. Для цього в мобільному додатку вони мають переглянути всі актуальні пропозиції та перейти на один із актуальних тарифів. У цьому випадку знижка надається автоматично, при переході на тарифний план.

Домашній інтернет та ТБ

Економію на абонплату у розмірі 20% можуть отримати і абоненти, які користуються домашнім інтернетом та ТБ. Їм слід перейти на один із акційних тарифів, до яких належать «Бомбічний», «Фантастичний», «Бомбічний з ТБ», «Фантастичний Мах». Знижка надається при підключенні до одного із зазначених тарифів або на один із пакетів, що бере участь в акції.

Слід враховувати, що зменшення вартості послуг зв'язку можливе лише в тому випадку, якщо середній платіж за тарифним планом за три місяці до участі в акції, становив не менше, ніж абонплата за тарифом, на який передбачається перехід, з урахуванням акції.

Додаткова інформація

Промоакція поширюється на всю територію Росії, за винятком Криму та м. Севастополь. Підключення до акційних пакетів можливе лише за наявності технічної можливості.

Дана акція несумісна з іншими акційними пропозиціями, які стосуються абонплати за тарифом. На всіх пакетах із добовою системою оплати знижка дається наступної доби після її активації. При щомісячному списанні платежів зменшення плати здійснюється з наступної дати оплати послуг.

При зміні тарифного плану або розірванні договору участь в акції автоматично припиняється. Усі спірні питання вирішуються у встановленому законодавством порядку.