Новорічний тариф «Для свят» від Ростелеком: опис

Anonim

Компанія Ростелеком запустила святковий тариф «Для свят».

Опис акції

Всем абонентам, які підключаться, у подарунок дається місяць безкоштовної підписки на популярні художні фільми та серіали, які можна переглядати в онлайн-кінотеатрі Wink та «Інтерактивному ТБ». У цьому тарифному плані зібрано найкращу колекцію для сімейного перегляду у новорічні свята.

Як взяти участь в акції

Промоакція, запущена Ростелекомом, триватиме до кінця січня 2002 року. Після закінчення акційного періоду вартість підписки на дані послуги складе 399 рублів на місяць.

Учасниками акції можуть стати як діючі, так і нові абоненти. Отримати доступ до новорічної колекції можна після активації тарифного плану «Для свят» у меню телевізійної приставки «Інтерактивного ТБ» або на сайті сервісу Wink, у мобільному додатку Wink на будь-якому гаджеті, а також на Smart TV. Після того, як тариф підключено, дивитися фільми та серіали можна на будь-яких пристроях, входячи під єдиним обліковим записом.

Оформивши підписку на тариф «Для свят» користувачі можуть обирати для перегляду понад 13 тисяч художніх фільмів та серіалів. У бібліотеці є картини як вітчизняних, і зарубіжних кіностудій. Тут можна побачити всі новинки кінопрокату, а також популярні мультфільми компанії Дісней, які люблять діти різного віку.

Трохи про платформу Wink

Wink – це унікальна цифрова платформа, на якій об'єднані всі переваги онлайн-кінотеатру та інтерактивного ТБ.Після активації передплати абонент зможе переглядати контент на будь-якому екрані. Дивитися фільми та мультфільми можна на домашньому телевізорі, оснащеному приставкою, смартфоном, планшетом або комп'ютером. Для комп'ютерів передбачено відеопортал під однойменною назвою.

Для більшої частини телеканалів, що транслюються, та іншого відеоконтенту передбачені опції управління. Так за потреби можна ставити паузу, перемотувати фільм на певний епізод або починати перегляд із самого початку. При необхідності можна завантажити серіал або фільм на свій мобільний пристрій і потім дивитися його в режимі офлайн, наприклад, по дорозі з роботи. Примітно, що можна починати дивитися фільми на телевізорі, а далі дивитися на планшеті або смартфоні, при цьому позиція перегляду зберігається.