МТС віддає Xiaomi Redmi Note 8T у подарунок при замовленні нових моделей

Anonim

Мобільний оператор МТС знову запускає акцію і пропонує отримати смартфон Xiaomi Redmi Note 8T у подарунок після оформлення попереднього замовлення на нові моделі Xiaomi Mi Note 10 або Mi Note 10 Pro. Ця акція триватиме 2 тижні, з 2 по 15 грудня 2019 року. Учасником акції може стати будь-який повнолітній громадянин Росії, який у зазначений період оформить попереднє замовлення.

Як взяти участь в акції

Щоб стати учасником акції, необхідно в термін з 2 по 15 грудня поточного року оформити попереднє замовлення на одну з нових моделей смартфонів Xiaomi Mi Note 10 або Mi Note 10 Pro у фірмовому інтернет-магазині.Після оформлення подарунок у вигляді Xiaomi Redmi Note 8T автоматично додається до замовлення. Сплатити покупку можна кількома способами:

  • Перевести гроші з банківської картки в онлайн-режимі. У цьому випадку надається додаткова знижка у розмірі 5%;
  • Можна повністю сплатити замовлення при отриманні в салоні зв'язку МТС;
  • При необхідності можна оформити розстрочку без першого внеску та переплат, строком на 12 місяців;
  • Можна купити нову модель смартфона за програмою trade-in. У цьому випадку на обмін слід принести старий смартфон або планшет, який буде оцінено за спеціальним прайсом.

Варто враховувати, що кількість подарунків обмежена. Після їх повного вичерпання на складі покупець, який оформив попереднє замовлення, отримує кешбек у фірмовому сервісі МТС Cashback, який дорівнює вартості подарунка.

Які товари беруть участь в акції

Всього в акції беруть участь три моделі смартфонів, дві з яких нові, а одна дається як подарунок.

Xiaomi Mi Note 10 6/128Gb Midnight Black - вартість від 39990 до 44 990 рублів, в залежності від об'єму пам'яті. Доступний у білому, чорному та зеленому кольорах.

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro – вартість цієї моделі від 39 990 до 44 990 рублів, залежить від обсягу вбудованої пам'яті;
  • Смартфон Xiaomi Redmi Note – ціна від 13 990 до 17 990, залежно від обсягу пам'яті. Цей смартфон виступає як подарунок, при оформленні замовлення на нові моделі.

Під подарунком мається на увазі продаж мобільного пристрою зі знижкою в 100%.

Додаткові умови

Перед участю в акції слід вивчити додаткові умови її проведення.

  1. Акція поширюється лише на одну одиницю товару з подарунком у чеку.
  2. Якщо при оформленні попереднього замовлення вноситься відразу 100% оплата на рахунок організатора, то надається додаткова знижка в 5%;
  3. Вартість подарунка не може бути виплачена у грошовому еквіваленті.
  4. Можна купити акційний товар, оформивши споживчий кредит на рік, без початкового внеску та переплат. Повне погашення кредиту можливе у будь-який час, без додаткових відсотків, але про це слід попередньо повідомити банк.
  5. Весь товар, що бере участь у акції сертифікований. Кількість акційного товару обмежена.
  6. Товар, який бере участь у акції, може дещо відрізнятися від фотографій, розміщених на рекламних брошурах.
  7. У цій акції можуть брати участь лише фізичні особи.

Організатор має право змінювати умови акції в односторонньому порядку. У цьому випадку учасники інформуються через засоби масової інформації не менш як за тиждень до внесення змін. Усі спірні питання вирішуються у встановленому законодавством порядку.