МТС приховує 50% знижки на тарифи до «Чорної п'ятниці»

Anonim

На офіційному сайті інформації немає, але акція таки діє.

В рамках «Чорної п'ятниці» багато компаній проводять тотальні розпродажі, не виняток і російські мобільні оператори. Інтернет буквально забитий новинами щодо того, які знижки пропонує та чи інша компанія. У цей період справді можна дуже вигідно купити товари чи послуги, заощадивши бюджет. Цікаво, що досі не видно пропозицій від МТС.

Ми з'ясували, що у рамках «Чорної п'ятниці» оператор дарує знижку 50% на деякі тарифи, але як підключитися, знають не всі.

Які знижки дає МТС

На момент публікації матеріалу на офіційному сайті оператора немає жодних згадок про вигоду підключення до низки тарифів у період з 28 листопада по 1 грудня цього року. Але зателефонувавши за номером гарячої лінії можна зрозуміти, що акція все-таки діє. Ось що розповів оператор.

https://tarifkin.ru/wp-content/uploads/mts_black_friday.mp3

Розглянемо тарифи, на які діє акція.

Весь МТС

Вартість цього тарифу становить 650 рублів на місяць, в цю ціну входить такий набір послуг:

  • Мобільний інтернет – 2 ГБ;
  • 350 хвилин на дзвінки абонентам будь-яких російських операторів і стільки ж смс-повідомлень;
  • Безлімітні дзвінки на номери МТС по всій Росії.

В рамках пакету надається домашній інтернет на швидкості 300 Мбіт/с.

Підключившись до тарифу в період проведення акції, можна користуватися послугами зв'язку перший місяць абсолютно безкоштовно.

Весь МТС Супер ТВ

Абонентська плата становить 950 рублів на місяць, це вартість послуг по Москві та області. У вказану ціну входять такі послуги:

  • Безлімітні дзвінки на номери МТС по всій Росії;
  • Безлімітний мобільний інтернет;
  • 500 хвилин на дзвінки абонентам будь-яких російських операторів;
  • 500 смс-повідомлень.

Абонентам доступний домашній інтернет на швидкості 300 Мбіт/с. Крім цього, вони можуть безкоштовно дивитися 139 каналів IP-телебачення.

Що пропонує МТС у рамках «Чорної п'ятниці»

Розпродаж у МТС розпочнеться у четвер 28 листопада і триватиме до 1 грудня поточного року. Якщо в цей період встигнути укласти договір на підключення одного із зазначених тарифних пакетів, то:

  • Перший місяць обслуговування буде абсолютно безкоштовним.
  • За фактом першу абонентську плату потрібно буде вносити тільки до Нового року.
  • Але це ще не все, на наступні п'ять місяців абоненту надається знижка на оплату послуг в 50%. Отже, до літа потрібно буде платити лише половину встановленої абонплати.

Перед тим, як залишати заявку на підключення тарифу, необхідно перевірити, чи підключений будинок до домашнього інтернету та ТБ. Подивитися цю інформацію можна на сайті або уточнити у консультанта у Центрі підтримки абонентів. Якщо потрібна адреса є у списку, можна спокійно підключатися до нового тарифного плану.