Білайн у Чорну п'ятницю віддає два смартфони Samsung Galaxy за однією ціною

Anonim

Промоакція «Чорна п'ятниця» триватиме з 25 листопада до 1 грудня 2019 року або до повного вичерпання акційного товару на складі. Купуючи в цьому період смартфон Samsung Galaxy A80 128GB, другий такий самий покупець отримує в подарунок абсолютно безкоштовно.

Як стати учасником акції

У період проведення промо покупцям доступно 100 акційних комплектів мобільних пристроїв. Акція діє лише у фірмових салонах зв'язку Білайн. Покупцям на вибір надаються гаджети золотистого та чорного кольору.

У акції можуть взяти участь усі громадяни Росії, які досягли повноліття. Основні умови такі:

  • За кожен придбаний у рамках акції гаджет, покупець може отримати в подарунок такий самий;
  • Варто враховувати, що в одному чеку може бути лише один акційний комплект;
  • Співробітникам компанії та преміум клієнтам додаткові знижки в рамках акції не надаються;
  • Дана акція діє окремо від інших пропозицій оператора. Кількість акційного товару обмежена;
  • Якщо з якоїсь причини абонент повертає куплений гаджет, то має бути повернутий подарунок. Повернення можливе лише за наявності чека.
Варто враховувати, що організатор може змінювати умови промо в односторонньому порядку. У цьому випадку учасники інформуються через офіційний сайт компанії.

У чому каверза

Повна вартість смартфона Samsung Galaxy A80 128GB становить 45 990 рублів. У період акції вартість знижена до 29990 рублів, тобто практично вдвічі. Якщо покупець хоче взяти участь у промо і отримати відразу два гаджети, то він може купити комплект мобільних пристроїв всього за 45 990 рублів.

Якщо переглянути ціни на цю модель в російських інтернет-магазинах, то можна побачити, що середня вартість становить 29 990 рублів, це зі знижкою під час Чорної п'ятниці.

Замовити смартфони можна у фірмовому інтернет магазині. При оформленні замовлення вказують зручний спосіб доставки та промокод, отриманий раніше. Потрібно пам'ятати, що купити акційний комплект можна лише за умови введення секретного коду.