Теле2 починає "Чорну п'ятницю" в четвер і пропонує ексклюзивні знижки світових інтернет

Anonim

Оператор мобільного зв'язку Теле2 надає своїм абонентам доступ до унікальних пропозицій провідних вітчизняних та зарубіжних інтернет-магазинів напередодні «Чорної п'ятниці». Світовий розпродаж стартує вже в ніч проти 29 листопада поточного року. Примітно, що абоненти оператора Теле2 можуть купити товари з значними знижками до 90% вже 28 листопада на торговому майданчику Real Black Friday.

Закритий розпродаж

Абоненти Теле2 можуть взяти участь у закритому передрозпродажі «Справжня чорна п'ятниця» на сайті b-friday.com. Для всіх клієнтів російської компанії акція розпочнеться за 6 годин до офіційного старту розпродажу. Так абоненти вже 28 листопада о 18-00 за московським часом можуть вигідно купувати товари на торговому майданчику.

Клієнти Теле2 можуть серед перших купити товари російського та зарубіжного виробництва зі знижкою до 90%. Вигідні пропозиції поширені товари різних груп. Тут можна знайти як побутову техніку, так і одяг або іграшки.

Особливості торгового майданчика

Торговий майданчик Real Black Friday організує розпродаж року в режимі онлайн. У ній беруть участь понад 100 великих магазинів Росії та всього світу. На майданчику можна знайти найвигідніші пропозиції від мереж побутової техніки «М.Відео», Electrolux, «Ельдорадо», «Техпорт», «Юлмарт» та Re:Store, Galaxy Store. Також у великому розпродажі беруть участь великі інтернет-магазини косметики та парфумерії «Золоте яблуко», «Іль де Боте», Sephora.

Крім цього клієнтам доступні знижки від мережі готелів Azimut Hotels, а також популярних магазинів одягу Incity, Wildberries, Sela, Streat Beat, 1001Dress. У рамках розпродажу можна вигідно купити товари для дому, їх представляє великий магазин Erarta Shop. Доступні товари зі знижкою та для домашніх тварин. На майданчику буде представлено численну продукцію з Качконоса та Перехрестя.

Як купити товари зі знижкою

Щоб вигідно купити товари в рамках великого розпродажу, абоненти Теле2 повинні зайти на сторінку програми лояльності «Більше». У списку всіх акцій буде і спеціальна пропозиція від «Справжньої чорної п'ятниці». Користувачеві досить просто перейти на сайт b-friday.com і почати робити покупки. Стати учасником акції на особливих умовах можна і через спеціальний розділ Більше в мобільному додатку Теле2.

Один з керівників Tele2 розповів, що багато людей вважають за краще робити покупки в інтернет-магазинах. Це дозволяє оперативно і не виходячи з дому знайти потрібні товари за максимально вигідною ціною. Згідно з даними, наданими АКІТ, в тому році під час Чорної п'ятниці оборот від інтернет-продажів склав 17, 4 млрд. рублів.

Згідно зі статистичними даними з кожним роком зростає популярність спеціальних пропозицій під час проведення фінальних розпродажів. Люди, які активно купують товари у Чорну п'ятницю, чудово знають, що вирішальним моментом тут є час. Теле2 пропонує своїм клієнтам скористатися вигідними пропозиціями на 6 годин раніше за офіційний страта. Це дозволить не тільки купити необхідні товари та послуги, а й приготувати оригінальні подарунки рідним і близьким до Нового року, що наближається.