У продажу з'явився смартфон Vivo V17

Anonim

При попередньому замовленні – подарунок другий смартфон Vivo Y11, який був випущений восени поточного року. Компанія Vivo представила в Росії нову марку смартфона V17, який оснащений унікальним модулем із чотирма камерами. При цьому основна камера з роздільною здатністю 48 Мп та діафрагмою f 1.8. Подібне рішення вже було застосовано у попередній моделі V15 Pro. Така камера допомагає об'єднати відразу чотири пікселі в один і завдяки цьому робити якісні фотографії з високою роздільною здатністю навіть в умовах недостатньої освітленості.

Всі умови для якісних фотографій

У новому смартфоні є надширококутна камера на 8 Мп, в якому кут огляду сягає 120 градусів. Виробник особливо зазначає, що без спотворення картинки такою камерою можна робити знімки до кута 108 градусів. Щоб змінити глибину різкості, застосовується камера на 2 Мп, а ще одна камера призначена для макрозйомки. Завдяки унікальній конструкції знімки можна робити з відстані лише 4 см.

За останні кілька років значно зросли дозвіл і в цілому можливості фронтальних камер. Тут не виняток і вбудована селфі-камера. У ній використана матриця на 32 Мп, а особливий режим AI Face Beauty допомагає покращити як якість фотографій загалом, а й окремі риси обличчя людей. За рахунок цього деякі деталі знімків коригуються відразу, не гірше, ніж за допомогою фотошопу.

Ігрові можливості

Крім фотографій спеціалісти компанії окремо попрацювали і над ігровими особливостями новинки. центральних процесорів, а також за зміною температури смартфона. Щоб посилити ефект занурення в іграх у режимі Ultra Game Mode, на час проходження повністю блокуються повідомлення та сповіщення. Для збільшення продуктивності рекомендується додатково встановити функцію Multi-Turbo.

Інші характеристики

Новий смартфон Vivo V17 має відмінні характеристики, що, напевно, зможе залучити покупців різного віку.

  • Восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 665;
  • Оперативна пам'ять – 8 ГБ, гарантує безперебійну роботу в будь-яких додатках, у тому числі і в іграх;
  • Постійна пам'ять – 128 ГБ;
  • Потужний акумулятор ємністю 4500 мАч забезпечує безперебійну роботу пристрою. Виробник запевняє, що повного заряду батареї вистачить на 90 годин програвання музичних композицій, на 15 годин перегляду фільмів та на 11 годин ігор. Передбачена функція швидкого заряджання;
  • Апарат підтримує технологію NFC;
  • Дисплей 6, 38“ Super AMOLED роздільною здатністю 2340×1080 пікселів, з вбудованим сканером відбитків пальців.

Розглядається смартфон випускатиметься у двох кольорах – «Хмарна блакитність» і «Синій туман». У російських магазинах новинка з'явиться вже з 6 грудня 2019 року. Запланована вартість апарату складе 22 990 рублів. Всі покупці, які оформлять попереднє замовлення на офіційному сайті, отримають при покупці у подарунок другий смартфон – Vivo Y11, який випущено восени поточного року.