Яндекс.Карти оновилися транспортом

Anonim

Автобуси, тролейбуси, трамваї та маршрутки рухаються в реальному часі із зазначенням точного прибуття. Компанія Яндекс днями поновила популярний сервіс «Яндекс.Карти». Тепер тут з'явився новий розділ «Транспорт», інформація, яким раніше була доступна в окремому додатку. Завдяки нововведенню користувачі можуть швидко зорієнтуватися, де їде необхідний транспорт та подивитися, як максимально швидко дістатися місця призначення. На головному екрані програми розташовано окремий розділ "Транспорт". При цьому зупинки та автобуси можна швидко додати до закладок, а всі доступні варіанти маршрутів порівнювати на одному екрані.

Особливості нового розділу

Зараз в Яндекс.Картах доступні всі опції, якими до цього можна було користуватися тільки в окремому додатку під назвою Транспорт. На картах можна переглянути рух різного транспорту у більш ніж 80 російських міст. Тут можна побачити автобуси, трамваї, тролейбуси та маршрутки, всі мітки пересуваються в режимі реального часу.

Якщо заглянути в картку окремо взятої зупинки, то там можна побачити, скільки приїде потрібний автобус. Крім цього, саму зупинку або маршрут легко додати до обраного. Якщо одним і тим же видом транспорту користуєшся щодня, то знайти потрібну маршрутку або автобус буде набагато легше.

Було оновлено дизайн самої карти. Тепер після натискання на розділ Транспорт вид змінюється. Автомагістралі будуть виділені не дуже яскраво, а ось зупинки громадського транспорту помітити буде легше.

Як побудувати маршрут

При побудові маршруту в додатку користувачеві буде запропоновано кілька варіантів, при цьому всі вони будуть розташовані на одному екрані. За рахунок цього можна швидко порівняти всі запропоновані маршрути та визначитися, на якому виді транспорту швидше доїхати до необхідної точки – на автомобілі, автобусі чи велосипеді. У деяких випадках буде вказано, що найшвидше дістатися пішки.

Яндекс.Карти – це унікальний сервіс, який допомагає користувачам орієнтуватися в населеному пункті та відповідає на повсякденні запитання. Цей сервіс знає місто у всіх подробицях. Додаток допоможе знайти ательє або ремонт годинника, недалеко від будинку. З його допомогою можна обрати та забронювати столик у ресторані або записатися до перукаря.

Карти дозволяють з користю провести дозвілля. Саме тут можна переглянути добірки з рекомендаціями, куди сходити або чим зайнятися. За статистикою щомісяця цією послугою користується близько 50 мільйонів.