В «Однокласниках» тепер можна просунути свій бізнес

Anonim

Користувачам соціальної мережі «Однокласники» стала доступна нова опція – статистика сторінки користувача. Завдяки цьому кожен може переглянути інформацію щодо того, хто відвідує сторінку. Розробники запевняють, що насамперед нова опція буде корисною тим людям, які просувають через соціальну мережу свій бізнес. За рахунок аналітичної інформації можна більш ефективно здійснювати продаж товарів і послуг.

Яка інформація доступна

Нова функція дозволяє повною мірою аналізувати, хто саме відвідує сторінку в мережі. Зокрема, доступна така інформація:

  • Загальна кількість відвідувань за певний період часу;
  • Кількість репостів кожної окремої публікації;
  • Кількість «класів»;
  • Географію користувачів, які відвідали сторінку.

Система дозволить власникам сторінок в соцмережі отримати всі дані щодо матеріалів, що розміщуються. Це дозволить визначити, які саме пости найбільше цікавлять потенційних клієнтів.

Крім цього, нова опція допоможе швидко розміщувати записи та керувати ними. Це дозволить виділити найцікавіші записи, фотографії або відеоролики.

Аналітичні дані обов'язково зацікавлять всіх тих людей, які займаються просуванням товарів та послуг у соціальних мережах. Вони отримують справді унікальний інформаційний інструмент, який адаптуватиме всю роботу під потреби клієнтів.

Опція розмитого фону

Не всі користувачі досі знають, що наприкінці вересня цього року стала доступна нова опція в соцмережі ОК. Тепер за допомогою відеодзвінків можна розмивати фон. Це буде корисно в тих випадках, якщо людина не хоче, щоб співрозмовник ідентифікував її місцезнаходження.

Добитися такого ефекту вдалося за рахунок семантичної сегментації. Програма автоматично визначає головну дійову особу та відокремлює її від навколишніх предметів.

Розробники запевняють, що це перша соціальна мережа, де можна користуватися такою опцією. лише у версіях для комп'ютерів. Доступна така опція в маловідомому месенджері Teams, який призначений лише для корпоративного використання.

Відеодзвінки в ОК можна запускати як на офіційному сайті через комп'ютер, так і у фірмовому додатку для мобільних пристроїв. Більше року ця платформа керується штучним інтелектом, що дозволило досягти високої якості зображення та звучання.