Для росіян запущено сервіс з оренди iPhone

Anonim

В Росії запустили новий сервіс продажу смартфонів iPhone, який дозволяє по суті брати ці мобільні пристрої в оренду. Взяти дорогий гаджет в оренду пропонує відома компанія re:Store, яка є найбільшим реселером бренду в Росії.

Що можна взяти в оренду

Взяти в оренду за цією програмою можна п'ять різних моделей статусних смартфонів, починаючи з версії XS, і закінчуючи більш дорогим 11 Pro. Реалізація мобільних пристроїв проводиться на основі платної підписки, яка передбачає щомісячні платежі.

Наприклад, щоб місяць користуватися Айфоном 11 з пам'яттю 64 ГБ, необхідно заплатити 3940 рублів, за рік набіжить сума трохи більше 47 тисяч рублів. Для порівняння, покупка такого мобільного пристрою обійдеться в 60 тисяч рублів.

Якщо є бажання орендувати останню модель iPhone 11 Pro Max, то місячний платіж складе 5950 рублів або трохи більше 71 тисячі рублів на місяць. А повна вартість такого пристрою близько 100 тисяч рублів.

Сума оренди гаджета не включає сервісну програму. Так для Айфона 11 моделі вона становитиме 11 тисяч рублів. Саме із цього і складається сума передоплати. Після закінчення терміну оренди користувач може викупити пристрій. Для цього потрібно доплатити різницю між вартістю нового смартфона і сумою, яка вже була виплачена.

Кому потрібна така послуга

Не секрет, що для багатьох співвітчизників саме мобільні пристрої Apple є показниками достатку та успішності. Запускаючи такий сервіс, організатори сподіваються, що він буде затребуваний у молоді та людей старшого покоління.

Вся яблучна техніка оснащена відмінними камерами, які дозволяють робити якісні знімки навіть в умовах поганої освітленості. Тому оренда Айфона може бути затребувана у людей, які збираються подорожувати.

Бюджетний Айфон

Компанія Apple місяць тому анонсувала швидкий випуск смартфона iPhone SE 2, який, судячи з усього, стане найдоступнішим гаджетом з лінійки. Очікується, що вартість новинки буде всього 399 доларів.

Презентація новинки запланована на весну наступного року. Новий пристрій поєднуватиме корпус від Айфон 8 з характеристиками одинадцятої моделі. Можливі характеристики такі:

  • Потужний процесор А13;
  • Оперативна пам'ять 3 ГБ;
  • Вбудована пам'ять об'ємом 64 або 128 ГБ.

У бюджетній моделі не буде системи 3D Touch. Смартфони будуть випускатися в трьох кольорах - чорної, білої і червоної.

Смартфони iPhone SE надійшли у продаж у 2015 році. Ця модель підтримує найновішу версію iOS, проте серійного випуску вже немає.