Зв'язковий дає величезну знижку за "мертві" телефони

Anonim

З кожним роком все більше росіян відмовляється від використання домашніх телефонів, віддаючи перевагу мобільному зв'язку. Справді, сенс платити за стаціонарний зв'язок великі гроші, якщо можна підібрати вигідний тарифний план від мобільного оператора та користуватися зв'язком без будь-яких обмежень. Починаючи з 21 жовтня 2019 року в мережі салонів «Зв'язковий» було запущено спеціальну акцію, в рамках якої можна обміняти старий телефон на новенький смартфон з гарною знижкою.

Особливості акції

Мережа магазинів «Зв'язковий» запустила акцію, яка присвячена осінньому святу «Хелловін». Нова акція від ритейлера отримала назву «Цвинтар домашніх телефонів». В рамках промо допускається здати будь-який домашній телефон, нехай навіть дуже старий, і отримати чудову знижку при покупці новенького смартфона. Акційна пропозиція діє з 21 жовтня по 3 листопада 2019 року в усіх магазинах вказаної торгової мережі.

В цей період клієнти Зв'язкового можуть обміняти старий стаціонарний телефон, кнопковий телефон, застарілий смартфон або планшет на новий мобільний пристрій, при цьому знижка на покупку складе від 2 до 30 тисяч рублів. Варто враховувати, що стара техніка приймається в будь-якому стані та оцінюється за затвердженим прайсом.

Який смартфон можна купити

Замість учасників промоакції отримують знижку на новенький смартфон.Економія становить від 2 до 30 тисяч карбованців. При цьому максимальну знижку можна отримати при покупці Samsung Galaxy S10+ з 1 Тбайт пам'яті і керамічним корпусом. Заощадити 11 тисяч вдасться, якщо купувати Galaxy S10e. Крім того, можна заощадити 15 тисяч рублів на покупці Galaxy S10 і 18 тисяч рублів на Galaxy S10+.

Крім цього в акційній пропозиції беруть участь мобільні пристрої лінійки Samsung Galaxy A. У списку є бюджетні смартфони виробників Huawei, Honor та ZTE. При виборі цих моделей економія становитиме до 7 тисяч рублів. З повним переліком усіх моделей, що беруть участь в акції, можна ознайомитись на офіційному сайті торговельної мережі.

У промо можуть брати участь усі повнолітні жителі Росії. При собі обов'язково мати паспорт. Варто пам'ятати, що знижка сумується з розстрочкою, але не сумісна з іншими акціями.