Xiaomi з флагманською камерою надійшов у продаж

Anonim

Ця модель була розроблена з урахуванням зростаючих потреб любителів фотографувати. Смартфон отримав флагманські фотокамери, з них камера для селфі на 32 Мп, а основна камера на 48 Мп має три унікальні фотомодулі. Крім цього, новинка має вбудований в екран сканер відбитків пальців і потужний акумулятор ємністю 4030 мА/год. Роздрібна вартість цієї моделі становить від 22990 рублей.

Особливості нової моделі

Новинка лінійки Mi 9 має основну камеру, яка складається з трьох фотомодулів.

Головний з них має великоформатний сенсор з діагоналлю ½ дюйма та високою роздільною здатністю 48 Мп. Все це гарантує отримання якісних знімків із високою деталізацією. Унікальна технологія 1, 6 нм 4-в-1 Super Pixel забезпечує захоплення достатньої кількості світла, що дозволяє отримати соковиті та чисті фотографії за будь-якого типу освітлення.

У складі потрійної основної камери є модуль із надширококутним об'єктивом і кутом зору 118 градусів, що дозволяє захоплювати великі сцени. При цьому спеціальний інтелектуальний алгоритм автоматично розпізнає об'єкти архітектури та великі групи людей у ​​кадрі, після чого на екрані з'являється рекомендація перейти на інший режим зйомки, щоб отримати цікавіші знімки.

Після включення функції інтелектуальної корекції спотворень камера автоматично виправляє дисторсію, яка нерідко виникає при використанні надширокоформатних об'єктивів. Третій модуль основної камери повністю відповідає за визначення глибини об'єктів та допомагає робити чудові портрети з автоматичним розмиттям заднього плану.

Ще однією цікавою особливістю є функція AI Skyscaping. Вона допомагає розпізнавати наявність ділянок неба у кадрі перетворювати похмурі краєвиди на яскраві сонячні дні. Такий унікальний алгоритм був розроблений після аналізу більш ніж 100 тисяч фотографій, на яких було видно небо.

Фронтальна камера нової моделі включає флагманський сенсор з роздільною здатністю 32 Мп. Крім цього, він підтримує особливу технологію поєднання 4-х пікселів, що дозволяє збільшити чутливість матриці, що актуально за умови знімків у режимі поганої освітленості.

Що ще зацікавить покупців

Нова модель лінійки представлена ​​в трьох кольорах – білому, сірому та синьому. Корпус нагадує решту моделей даної лінійки. Тут є захисне скло, яке надійно покриває тильну сторону та забезпечує комфортні відчуття при користуванні мобільним пристроєм. У Mi 9 Lite великий дисплей діагоналлю 6, 39 дюйми, що досягається завдяки тоненьким рамкам.

Окрім камери для селфі ззаду розміщений вертикальний логотип та багатобарвний світлодіод, який служить для сигналізації про стан смартфона, а також використовується як світломузика, переливаючись у такт при програванні треків.

В екран вбудований швидкий і надійний сканер відбитків пальців. Передбачена фільтрація синього підсвічування екрану, що дозволяє берегти очі користувача. Розробники передбачили відмінний режим читання Reading mode 2.0, що дозволяє знизити навантаження на органи глядачів, особливо при читанні в темряві.

Вага девайсу становить лише 179 грам, але незважаючи на це смартфон має досить потужну акумуляторну батарею 4030 МАч, яка гарантує до двох діб використання. Передбачена функція швидкого заряджання за допомогою зарядного пристрою на 18 Вт. Це дозволяє зарядити акумулятор більш ніж на 40% лише за 30 хвилин. Доповнює все це аудіо високої якості, зручний роз'єм для навушників та порт ІЧ.

Продажі нового смартфона лінійки Mi 9 стартували в Росії 24 жовтня. Придбати смартфон можна у фірмовому магазині, а також у партнерів компанії Xiaomi. Вартість смартфона з 6 ГБ ОЗУ на 64 ГБ склала 22 990 рублів, версія зі 128 ГБ коштує 24 990 рублів.