Бюджетний смартфон Galaxy з суперпотужною батареєю надійшов у продаж у Росії

Anonim

Компанія Samsung презентувала новий смартфон Galaxy M30s, який оптимально поєднує в собі велику ємність акумулятора та унікальну потрійну камеру з відмінною роздільною здатністю. Девайс надійшов у продаж у Росії ще 14 жовтня. Новинка доступна у трьох кольорах – чорному, синьому та білому. Рекомендована ціна гаджета 16990 рублів.

Характеристики новинки

Модель Galaxy M30s оснащена найбільш потужною акумуляторною батареєю в лінійці. Її ємність становить 6000 мАг.Такого заряду цілком вистачає для повноцінної роботи протягом доби та більше. Так, 29 годин можна переглядати відеоролики, 49 годин розмовляти телефоном і 131 годину слухати музику.

Мобільний пристрій продається в комплекті зі швидкою зарядкою на 15 Вт. Примітно, що незважаючи на потужну батарею, девайс має невелику товщину, яка становить лише 8, 9 мм. Вага телефону 188 грам, відносно невеликі габарити дозволяють легко користуватися пристроєм однією рукою і при необхідності носити в кишені. Крім цього, новий смартфон отримав:

  • 6, 4-дюймовий U-екран з гарною роздільною здатністю рівня FHD+. Це дозволяє передавати насичені та соковиті кольори;
  • Підтримка спеціального протоколу Widevine L1, що дозволяє дивитися будь-який контент в онлайн-режимі. У чудовій якості можна переглядати навіть стрімінгові платформи;
  • Трійна основна камера на 48 МП;
  • Ультраширококутна з величезним кутом огляду 123 градуси на 8 МП;
  • Об'єктив з опцією «Живий фокус» на 5 МП;
  • Фронтальну камеру з функцією селфі і потужним вбудованим спалахом на 16 МП;
  • Восьміядерний Exynos 9611 та графічним процесором Mali G72 MP3, що дозволяє максимально точно передавати графіку.

У новій моделі передбачені функції на основі штучного інтелекту «Визначення сцен» та «Розпізнавання дефектів». Все це дозволяє максимально використовувати усі можливості гаджету. Перша опція дозволяє аналізувати деталі кадру та розпізнавати тип сцен із 20 заданих за умовчанням. Сюди належить Пейзаж, Їжа та багато інших.

Відео високої якості

Телефон підтримує запис відео у режимі 4К. Розробниками передбачено режим уповільненої зйомки, є суперстабілізація та гіперлапс.

Мобільний пристрій повністю безпечний для людини. У сертифікаті вказано питомий коефіцієнт поглинання електромагнітної енергії 0,468 Вт/кг. Новинка працює на операційній системі Android Pie і має новий інтерфейс One UI.