Теле2 закриває корпоративні тарифи

Anonim

Оператор Теле2 проінформував корпоративних клієнтів про закриття низки тарифних планів. У прес-службі оператора повідомили, що таке рішення було ухвалено для оптимізації низки тарифних пропозицій. Оператор пропонує корпоративним клієнтам самостійно перейти на відповідні актуальні тарифи до 29 жовтня 2019 року.

Які тарифи будуть закриті

Для покращення якості обслуговування абонентів, керівництво компанії Tele2 прийняло рішення припинити технічну підтримку низки архівних тарифів. Так буде повністю закрито «Класичний 12_2018», «Класичний 11_2017».У зв'язку із цим до 29 жовтня всім абонентам, які користуються цими пакетами, слід перейти на актуальні лінійки. Переглянути всі доступні пропозиції можна на сайті оператора.

Вартості лінійки «Мій Бізнес»

Корпоративні тарифні пакети лінійки «Мій Бізнес» відкривають користувачам більше можливостей. Це дозволяє вирішувати масу бізнес-завдань у рамках бюджету, який був виділений на зв'язок.

  • Всі дзвінки співробітникам компанії та на номери Теле2 по всій країні безлімітні та безкоштовні. При цьому не витрачається включений у тариф пакет хвилин;
  • У всі бізнес-пропозиції включений великий обсяг хвилин, що дозволяє без обмежень спілкуватися з абонентами будь-яких операторів по всій Росії. Для цього тільки варто вибрати відповідний об'єм;
  • Клієнти можуть без обмежень користуватися популярними соціальними мережами та месенджерами.Крім того, доступні корисні програми від Яндекса, такі як карти, навігатор та спеціальний додаток для транспорту. У цьому випадку трафік із пакета теж не витрачається, що дуже зручно;
  • Всі залишки хвилин, смс-повідомлень та інтернет-трафіку не згоряють. Вони переносяться на інший звітний період і витрачаються в першу чергу.

Якщо бізнес-клієнт самостійно не змінив чинний тарифний план у зазначені терміни, то йому надсилається смс-повідомлення, в якому зазначаються нові умови обслуговування. Якщо виникли якісь запитання, то можна задати їх по телефону гарячої лінії або в чаті, який є в мобільному додатку.