Всі смартфони з 2020 року працюватимуть тільки на Android 10

Anonim

Компанія Google опублікувала нові перелік вимог до виробників смартфонів, які працюють на операційній системі Android. У порівнянні з попередньою версією документа ці вимоги стали жорсткішими. Інформація стала доступною журналістам від людей, які вже ознайомилися з документом.

Всі смартфони на Андроїд 10

Перш за все, в документі звертає на себе увагу пункт, в якому говориться, що вже з лютого 2020 все нові моделі смартфонів повинні обов'язково оснащуватися операційною системою Android 10.Крім цього корпорацією пред'являються й інші вимоги до технічних параметрів мобільних пристроїв, що випускаються.

Вже починаючи з лютого наступного року, Google сильно обмежить можливість встановлення фірмових додатків на всі пристрої, що працюють на Android 9 Pie. Однак якщо виробник отримав необхідний дозвіл на встановлення цієї версії раніше, то для нього жодних обмежень не буде.

Електрокар Volvo працюватиме на ОС Android

Автомобіль Volvo XC40 буде представлений громадськості вже наступного тижня. Мультимедійна система цього авто буде повністю працювати на ОС Android.

Платформа Android від компанії Google – це ціла екосистема, яка дозволяє ефективно працювати не лише гаджетам, а й побутовій електроніці. Така операційна система зараз встановлюється на навігатори та холодильники, але не стали винятком і автомобілі.

У нове авто Volvo буде вбудовано кілька додатків від Google. Сюди входять електронні карти та смарт-помічник. Крім цього, така операційна система дозволить контролювати бортові налаштування. У новому автомобілі залишиться і унікальна функція Apple CarPlay. Планується, що вартість такого електрокара в Європі складе близько 59 тисяч євро.