МТС пропонує абонентам передплату на популярні кінотеатри та "Тарифище" за однією ціною

Anonim

З 14 жовтня 2019 року всі абоненти МТС можуть активувати послугу «Онлайн-кінотеатри» та отримати 100% знижку на тарифний план «Тарифище». З цією опцією можна переглядати улюблені фільми та серіали одночасно на п'яти пристроях, без доплат. До підключення доступно 4 найпопулярніші ресурси для перегляду фільмів. Крім того, є можливість дивитися прямий ефір ТВ-програм, дитячі передачі та розважальний контент.

Як взяти участь в акції

Щоб скористатися сервісом, необхідно встановити спеціальний додаток МТС на свій мобільний пристрій, комп'ютерний планшет або Smart TV. Завантажити його можна в магазині програм для своєї операційної системи. Після цього слід підключити опцію «Онлайн-кінотеатри», вартість якої становить 590 рублів на місяць.

При активації даної опції на тарифному плані «Тарифище» абоненту надається 100% на абонентську плату за базовим пакетом. Якщо пакети хвилин та смс-повідомлень збільшуються, то користувачеві слід доплатити різницю між підключеними послугами та базовим пакетом. Ця акційна пропозиція поширюється як на чинних, так і нових абонентів.

Додаткові умови

Акційна пропозиція діє з 14 жовтня по 13 січня 2019 року. Саме в цей період можна підключити опцію «Онлайн-кінотеатри» та отримати хорошу знижку на послуги зв'язку.

Варто враховувати, що для абонентів Чукотки, Норильська, Магадана та Камчатки вартість послуг з 13 січня 2020 року складе 1190 рублів.

Якщо користувач переходить на тариф «Тарифище», а вказана опція у нього була активована заздалегідь, то в перший місяць знижка на абонентську плату теж становитиме 100%. Але тут є винятки, що в акції не беруть участь пакетні пропозиції «Весь МТС. Супутник», «Весь МТС. Супутник + роутер».

Скористатися пропозицією від МТС можуть і абоненти інших російських операторів. У разі абонентська плата за підключення послуги списується з банківської картки. Беручи участь у цій акції, абонент повністю погоджується з усіма умовами організатора. У разі виникнення спірних питань вони вирішуються у встановленому законом порядку.