Біржа Теле2 з продажу та купівлі хвилин

Anonim

Оператор Теле2 запропонував своїм абонентам своєрідну біржу, на якій можна продати надлишки хвилин, смс-повідомлень та трафіку. При необхідності тут же можна купити пакети, вибравши найбільш оптимальну для себе ціну. Оператор гарантує, що продавець отримає гроші на рахунок, а покупець оплачений обсяг послуг, але тільки якщо угода проводилася через офіційний сайт.

Опис сервісу

Мало хто з абонентів у повному обсязі витрачає хвилини, інтернет-трафік та смс-повідомлення, що надаються в рамках тарифу.Дуже непогано, якщо невитрачені обсяги переносяться на наступний місяць, але це теж не завжди вихід, особливо якщо якимось пакетом послуг абонент не планує користуватися взагалі. Саме для цих випадків оператор Теле2 запропонував оригінальне рішення - біржу, де можна продати залишки пакетів за вигідною ціною.

Біржою Теле2 можуть користуватися всі абоненти мобільного оператора Tele2. Комісія за користування сервісом не стягується.

  • Продавати можна будь-який ліміт хвилин, смс-повідомлень та інтернет-трафіку. Продавати не можна тільки ті пакети, які були перенесені під час переходу від іншого російського оператора;
  • Куплений пакет при необхідності можна роздавати зі свого мобільного пристрою;
  • Нет ніякої прив'язки до регіонів, купувати та продавати лоти можна перебуваючи в різних населених пунктах Росії;
  • Варто враховувати, що анулювати угоду неможливо, після того, як обсяг куплений, гроші повернути назад не можна;
  • На біржі Теле2 не можна купувати в кредит чи розстрочку, гроші мають бути внесені відразу;
  • Немає можливості забронювати лоти;
  • Всі лоти сформовані окремо – на хвилини, смс-повідомлення та гігабайти. Такі пакети не можуть бути скомбіновані в загальний лот;
  • Після того, як лот на продаж був розміщений, відредагувати його обсяги вже неможливо. Але при цьому цілком можна змінити вартість.
Засоби, отримані від продажу зайвих обсягів, можна витратити тільки на оплату послуг зв'язку. Гроші неможливо перевести в готівку або перевести на банківську картку.

На яких тарифах доступна біржа

Користуватися послугами біржі можуть абоненти, які обслуговуються на одному з цих тарифних пакетів:

  • Мій Онлайн;
  • Мій Теле2;
  • Мій Онлайн+;
  • Моя Розмова;
  • Преміум.

Перед розміщенням лота на біржі Теле2 рекомендується уважно прочитати правила та умови надання послуг.

Як перевірити доступний ліміт для обміну

Щоб перевірити обсяг інтернет-трафіку, хвилин або смс-повідомлень, які можна продати, слід ввести USSD команду 921. Також дізнатися доступний до продажу трафік можна в особистому кабінеті на офіційному сайті оператора або у фірмовому додатку «Мій Теле2».

Скільки можна заробити

Заробити гроші на таких продажах не вийде. Виручену суму не можна вивести на банківську картку або перевести в готівку іншим способом. Всі гроші допускається витрачати лише на оплату послуг оператора Теле2.

Обсяги лотів

До обсягу лотів, що виставляються абонентами, є певні вимоги, які слід знати:

  • Лот з інтернет-трафіком має бути кратним 1 ГБ. Продати менше цього обсягу не вдасться;
  • Лоти на продаж хвилин та повідомлень повинні бути не менше 50, далі цей обсяг можна збільшувати з кроком 1.

Всі виставлені на продаж пакети видно в особистому кабінеті. Після публікації обсяг міняти не можна, а ціну можна.

Як увійти

Увійти на біржу Теле2 для публікації та продажу лотів можна двома способами:

  • Через особистий кабінет на сайті оператора;
  • Через офіційний мобільний додаток.

В обох випадках попередньо слід зареєструватися та пройти авторизацію в системі.

Встановити мобільний додаток можна на будь-яких смартфонах та планшетах.

Як продавати хвилини, гігабайти та СМС

Для того, щоб продавати залишки пакетів, необхідно авторизуватися на біржі, через фірмовий додаток або особистий кабінет. Далі формується лот з незатребуваного обсягу трафіку, хвилин або смс-повідомлень. Перед подачею оголошення рекомендується вивчити ціни, важливо не поставити надто високу ціну, але й продешевити теж не бажано.

Як купувати хвилини, гігабайти та СМС

Сам процес покупки дуже прозорий. Слід зайти на біржу, переглянути ціни на лоти, що цікавлять, і далі вибрати відповідну для себе вартість. Після цього з рахунку будуть списані гроші, а в особистому кабінеті можна буде побачити куплені гігабайти, хвилини або SMS-повідомлення.

У чому каверза

Судячи з того, що на біржі безліч оголошень про купівлю та продаж окремих пакетів, затія оператора сподобалася абонентам.

Є ще нюанси:

  1. Подвох є і в терміні дії оголошення. Пропозиція діє лише до закінчення терміну дії хвилин або гігабайт. Якщо їхня дія закриється через день, то і оголошення буде закрито.
  2. За правилами відкривати та закривати окремі лоти можна скільки завгодно разів. Але тут є одне, але після скасування пакети повертаються в повне розпорядження, але вони вже автоматично не переносяться на наступний звітний період.

Часом абоненти скаржаться на те, що біржа не працює коректно. Це пов'язано з дуже великою кількістю відвідувачів та перевантаження сервера. У цьому випадку необхідно почекати кілька хвилин і знову спробувати зайти на сайт.

Відгуки абонентів

Хоча біржа почала працювати зовсім недавно, в мережі інтернет вже можна знайти багато відгуків від абонентів. При цьому відгуки абсолютно різні. Одним користувачам подобається новий сервіс, який дозволяє змінювати надлишки пакетів, інші вважають такий обмін недоцільним.

Як би там не було, біржа Теле2 працює і оголошень на ній достатньо. Перш ніж щось купувати на сайті, слід уважно вивчити всі пропозиції, іноді трапляються досить привабливі варіанти.