WhatsApp зникне зі старих смартфонів

Anonim

Розробники месенджера WhatsApp оголосили про можливі проблеми з сервісом у всіх власників застарілих моделей смартфонів. Вони можуть працювати некоректно вже з початку лютого 2020 року. У заяві розробника зазначено, що саме з цього часу припинять оновлюватися операційні системи iOS8 та Android 2.3.7. .

Як працювати з додатком

Починаючи з січня наступного року буде припинено підтримку месенджера для пристроїв, що працюють на базі операційної системи Windows Phone. Хоча саме такі мобільні пристрої на сьогоднішній день мають мінімальне поширення серед користувачів.

Щоб і надалі без проблем користуватися популярним месенджером, розробники рекомендують використовувати мобільні пристрої на ОС Android, з версією програми не нижче 4.0.3. Шанувальникам яблучних смартфонів рекомендується вибирати нові моделі, від дев'ятки і вище. Тільки в цьому випадку є гарантія того, що жодних проблем з роботою програми виникати не буде.

Що в планах

Найближчим часом WhatsApp планує запустити унікальну опцію з надсилання зникаючих повідомлень. Зараз розробниками проводиться тестування нової версії.

За попередніми даними, в тестовому режимі технологія доступна тільки в групових чатах. За персонального листування така можливість не надається. Видалити свої повідомлення можна через 5 хвилин або через годину.

Журналістам стало відомо, що тестування оновленої версії програми тільки почалося. На даний момент жодних конкретних даних щодо впровадження новинки немає.