Тариф-конструктор

Anonim

З 4 жовтня 2019 року у продажу з'явився тариф-конструктор від оператора Easy4 «Легко по країнах». Основною перевагою цієї пропозиції є можливість налаштування трафіку під свої потреби. Клієнти компанії можуть самостійно обирати, якими послугами користуватися, а від яких відмовитись.

Що отримують абоненти

Клієнти оператора Easy4 тепер можуть без обмежень спілкуватися у подорожах. Тариф-конструктор дає можливість абонентам самостійно вибирати кількість хвилин, гігабайт та смс-повідомлень, які їм необхідні.Так, як стартовий пакет користувачам доступно на вибір 700 Мб інтернет-трафіку, 100 хвилин розмов або 25 смс-повідомлень, вартість за один із підключених пакетів складає всього 500 рублів.

Де діє тариф

Тарифний пакет «Легко по країнах» діє більш ніж у 150 країнах світу, в тому числі і в Росії. спеціальному конструктору рекомендується вибрати країну, що цікавить, після чого відобразяться всі варіанти послуг, які доступні для підключення. Якщо людина поїхала до іншої країни, то трафік буде автоматично перерахований щодо нового місця перебування.

Додаткові можливості

У випадку, якщо вибраного пакета послуг не вистачило до закінчення розрахункового періоду, завжди можна підключити додатковий пакет. Невитрачені в поїздці хвилини та гігабайти можна використовувати в регіоні підключення або залишити до наступної поїздки.

Незалежно від країни, де знаходиться людина, її витрати на зв'язок завжди будуть під контролем. Абоненти цього оператора платять лише за самостійно підключені та використані послуги, не переплачуючи зайвого. При цьому повністю відсутня абонентська плата та інші приховані платежі.

Совсем скоро всім абонентам нового тарифного плану стануть доступні бонусні програми. Поповнивши баланс на суму більше 500 рублів, користувач отримає бонус до 75 від суми, що надійшла на рахунок у вигляді додаткових хвилин або гігабайт.