Білайн підвищує ціни на тарифах та збільшує обсяг послуг

Anonim

Оператор Білайн постійно працює над тим, щоб клієнти не обмежували себе у спілкуванні. Крім безлімітного інтернету, який використовує більшість клієнтів, на тарифах оновленої лінійки доступне повністю безлімітне спілкування всередині мережі.

Які тарифи було оновлено

Всього було оновлено 8 тарифних пакетів. Всі вони вже доступні до підключення в особистому кабінеті. Всі інші тарифи залишилися без зміни.

абоненти, що раніше підключилися, можуть користуватися цими пропозиціями на старих умовах.

Зміни на пакетах «Сім'я», «Сім'я+», «Супер Сім'я»

  • Тут абонентська плата залишилася незмінною, але при цьому скасовано акцію, яка передбачала 50% знижку на абонплату;
  • На пакеті «Сім'я» кількість хвилин збільшена до 1200 хвилин.

Зміни на тарифі «Бі+»

Цей тариф теж зазнав досить серйозних змін. При підключенні тарифного пакета автоматично підключається "Старт" вартістю 6 рублів на добу. За цю ціну абонент отримує можливість безлімітно спілкуватися всередині мережі по всій Росії, крім того, надається 3 ГБ інтернету на місяць. За потреби цю послугу можна відключити.

Якщо опція «Старт» деактивована, то вартість послуг зовсім інша:

  • Вартість дзвінків усередині мережі – 1 рубль за хвилину;
  • Дзвінки на інші номери домашнього регіону 2, 5 рубля, раніше було 2, 7 рубля;
  • Подорожчав та інтернет. Тепер 5 Мб коштують 5 рублів, раніше 10 Мб обходилися всього в 7 рублів.

Як змінився пакет «Перші Гіги»

На цьому тарифному плані трохи збільшилася абонентська плата. Тепер вартість послуг складає 14 рублів на добу, замість 13, 5 рубля, як було перед цим. Крім цього, потрібно знати про такі зміни:

  • Всі дзвінки в межах мережі Білайн після закінчення ліміту хвилин безкоштовні та необмежені. Для порівняння, раніше хвилина розмови всередині мережі обходилася в 0, 25 рубля;
  • Помітно збільшено інтернет-трафік, що входить у пакет. Тепер абоненту надається 10 ГБ трафіку, а раніше було всього 4 ГБ.

Після закінчення трафіку інтернету можна підключити додатковий пакет об'ємом 5 ГБ лише за 160 рублів.

Зміни на «Анлім»

Тут підвищилася лише абонентська плата - з 600 до 690 рублів. Більше жодних змін не помічено.

Результат змін

Керівництво Білайн відзначило збереження популярності внутрішньомережевих дзвінків. Це певною мірою пов'язано з активним переходом абонентів на сімейні тарифи, які дозволяють помітно економити на послугах зв'язку і при цьому не обмежувати себе у спілкуванні.

Дзвінки всередині мережі на багатьох тарифах Білайн стали безлімітними. Тепер навіть якщо пакет хвилин закінчився, абоненту не потрібно додатково платити. Дзвінки в мережі залишаються безкоштовними та необмеженими.

У нових тарифних пакетах було збережено всі популярні у абонентів послуги. Як і раніше, можна дивитися улюблені фільми та серіали на Білайн ТБ і безкоштовно користуватися домашнім інтернетом.