Зв'язковий дає знижку до 15 тисяч

Anonim

Связной почав просування свого фірмового продукту «Комбо». Тепер відвідувачі фірмових салонів зв'язку та офіційної програми зможуть самостійно компонувати набори товарів та послуг. При цьому можна буде заощадити на покупках до 15 тисяч рублів.

Кому буде цікава дана пропозиція

Запускаючи продукт «Комбо», керівництво компанії планувало охопити широку аудиторію. Планувалося пропонувати варіанти комбінування товарів, які будуть цікаві різним категоріям покупців.

Наприклад, всі люди, які намагаються вести здоровий спосіб життя, будуть раді купити набір, що складається зі смарт-годин та спеціальних бігових навушників. Любителі ігор можуть купити смартфон і одразу закачати популярні відеоігри. Кіномани будуть раді купити планшет і отримати на додаток до нього підписку на онлайн-кінотеатр.

У програмі «Комбо» беруть участь не тільки товари, а й різні сервіси. Завдяки цьому компанія стала своєрідною сполучною ланкою між клієнтами магазину та інноваційними технологіями.

У чому каверза

Починаючи розбиратися в умовах акції, стає ясно, що заощадити в даному випадку не вийде від слова зовсім. Покупець обирає у салоні зв'язку товари, потім вибирає аксесуари на певну суму та отримує знижку. Але є кілька моментів, які змушують задуматися.

  1. Загальна сума знижки обмежена 15 тисячами рублів. А найдорожчий девайс у цій акції iPhone XS 256 Gb і коштує він 91 990 рублів. Знижка на Айфон в цьому випадку 11,5 тисяч рублів. Що ж слід купити в салоні зв'язку, щоб отримати заявлену в 15 тисяч рублів знижку?
  2. Але навіть згаданий у попередньому пункті Айфон неможливо купити просто так по акції зі знижкою. До нього обов'язково потрібно купити додатковий пакет послуг «Комплексний захист» за 11 779 рублів. Тобто за фактом, щоб отримати знижку на iPhone у розмірі 11, 5 тисяч рублів, покупець повинен заплатити за додатковий пакет послуг 11779 рублів, та ще й купити аксусуари, не менше ніж на 1721 рубль.

Так, нічого не скажеш, дуже приваблива пропозиція. Прийшов купити iPhone, а на додачу отримав цілий пакет непотрібних послуг, при цьому не тільки не отримав знижку, але ще й переплатив. Якщо треба щось купити у Зв'язному, уважно зважте всі плюси та мінуси, не завжди запропонована акція може бути вигідною.