МТС Music у подарунок за покупку бездротових навушників

Anonim

Оператор МТС пропонує взяти участь в акції, що проводиться з 16 вересня до 31 грудня 2019 року. При покупці бездротових навушників JBL TWS T120 у фірмовому салоні зв'язку або на сайті shop.mts.ru кожен покупець отримує у подарунок 1 рік безкоштовної підписки на сервіс МТС Music.

Як стати учасником промо

Учасниками запропонованої акції можуть бути повнолітні громадяни Росії, фізичні особи.

  • У фірмовому інтернет-магазині МТС або в салоні оператора необхідно вибрати та купити бездротові навушники. Вибирають із списку тих, що беруть участь в акції;
  • Знайти на коробці наклейку, на якій є поле, що стирається, і видалити монеткою захисний шар. На стікері буде написано промо-код, який передбачає безкоштовну підписку на музичний сервіс. До активації інформацію не варто передавати третім особам;
  • Зайти на сайт music.mts.ru пройти в розділ «Профіль» та в потрібній графі активувати код, тим самим оформивши безкоштовну підписку на рік.

В акції беруть участь аксесуари однієї моделі, але різних кольорів. Покупці можуть вибрати білі, чорні або сині навушники.

Додаткові умови

Є ряд додаткових умов, про які необхідно знати абонентам, що беруть участь в акції:

  • Підписка оформляється у спеціальному додатку «МТС Music»;
  • Пропозиція поширюється на абонентів будь-яких операторів зв'язку;
  • Учасник самостійно оплачує всі витрати, що виникли у зв'язку з участю в промо.

Покупка аксесуарів може бути оплачена як готівкою, так і банківською карткою. Кількість акційного товару обмежена, його зовнішній вигляд може відрізнятись від зображень на рекламній продукції. Організатор має право змінювати умови промо в односторонньому порядку, подробиці слід уточнювати у продавців.