МТС віддає останній Айфон за 1 рубль в обмін на старі гаджети

Anonim

У період з 20 вересня по 31 жовтня 2019 року компанія МТС пропонує взяти участь в акції. Фізичні особи, які досягли повноліття, можуть здати у фірмових салонах оператора або в магазинах Телефон.ру стару техніку та купити зі знижкою новий iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max. Знижка надається у розмірі оціночної вартості товару, що здається.

Як стати учасником акції

Взяти участь в акційній пропозиції можуть всі повнолітні громадяни Росії, які є фізичними особами. Основні правила участі такі:

  • В офіційні офіси продажів компанії МТС необхідно принести свої старі планшети або смартфони Apple iPhone/iPad, Samsung, Sony, Huawei/Honor або LG;
  • В офісі консультант оцінить принесену техніку за допомогою спеціальної програми і скаже вартість викупу. Сума визначається за прайсами партнерів акційної програми;
  • Далі учасник акції обирає Айфон останньої моделі та отримує на нього знижку, рівну сумі старого планшета або смартфона, які були здані.
Чим більше старих мобільних пристроїв буде здано, тим більше значну знижку покупець отримає на новий iPhone. Вартість нового мобільного пристрою може бути знижена до 1 рубля в рамках промо.

На що звернути увагу

За участю у програмі трейд-ін від МТС можна здавати будь-які мобільні пристрої, навіть ті, які були куплені за межами Росії. Немає необхідності перевірки РОСТЕС, виняток тут становить лише техніка Samsung.

Для оформлення угоди покупець повинен пред'явити паспорт громадянина РФ. В акції можуть брати участь фізичні особи та працівники різних організацій, які купують товар у приватному порядку.

Які товари беруть участь у програмі

В акції беруть участь смартфони Apple останньої моделі. На вибір покупців представлено 18 смартфонів iPhone 11, за ціною від 59 990 до 73 990 рублів. У запропонованих Айфонів різний обсяг пам'ять і колір корпусу.

За необхідності можна оформити розстрочку оплати на рік. При цьому відсутня переплата та нарахування відсотків на початкову вартість товару.

Акційна програма діє лише за наявності товару на складі. Фотографії товару на рекламних буклетах можуть дещо відрізнятися від реального вигляду смартфонів.