МТС дарує всім новим абонентам "Тарифище" зі 100% знижкою

Anonim

Починаючи з 23 вересня 2019 року при купівлі стартового пакету «Тарифище» абоненту надається знижка 100% на оплату послуг зв'язку. Завдяки цьому перший місяць можна дзвонити та користуватися мобільним інтернетом абсолютно безкоштовно. Скористатися цією пропозицією можуть жителі Москви та Московської області.

Трохи про пакет «Тарифище»

Цей тарифний план передбачений спеціально для тих абонентів, які хочуть користуватися інтернетом без будь-яких обмежень.У тариф включено безлімітний високошвидкісний інтернет, а також значні пакети хвилин та смс-повідомлень. В рамках акційної пропозиції можна спробувати всі переваги «Тарифища» безкоштовно.

Цей тариф є своєрідним конструктором, де кожен може самостійно вибрати потрібну кількість трафіку. Так, мінімальний пакет послуг, що складається з 500 хвилин і такої кількості СМС-повідомлень, обійдеться абоненту в 585 рублів за місяць.

Умови акції

Організатором акції виступає компанія МТС. Акційна пропозиція діє з 23.09.2019 року до 30.11.2019 року. Взяти участь у промо можуть мешканці столиці та Московської області.

При покупці нової сім-карти із зазначеним тарифним планом користувач отримує 100% знижку на абонплату в перший місяць. Далі послуги оплачуються за встановленим оператором тарифом. Варто враховувати, що вартість змінюється в залежності від кількості обраного трафіку.

Знижка надається лише за умови підключення пакета, в який входить 500 хвилин і стільки ж SMS-повідомлень. Якщо абонент вибрав більший трафік, то стягується додаткова плата у розмірі різниці між вартістю за вибраним варіантом та пакетом на 500 хвилин та повідомлень.

Всі інші послуги зв'язку, які не передбачені тарифом, будуть оплачуватись окремо. Сюди входять дзвінки та SMS понад встановлений ліміт, дзвінки за кордон, а також додаткові програми розважального характеру.

Всі питання щодо вартості та умов наданих послуг можна поставити консультанту по телефону гарячої лінії або в чаті. У деяких випадках консультанту потрібно повідомити паспортні дані.