Послуги Теле2 подорожчають у жовтні

Anonim

Компанія Теле2 інформує своїх абонентів про зміну в умовах надання низки послуг. Так, зміни торкнутися таких опцій, як "Визначник навмисне прихованих номерів" та "Чорний список". Всі зміни актуальні лише для фізичних осіб.

Зміни у послузі визначення прихованих номерів

Починаючи з 7 жовтня цього року перше підключення опції буде для всіх користувачів безкоштовним, а ось кожне наступне підключення обійдеться клієнту в 100 рублів. Абонплата за послугу із зазначеної дати становитиме 6 рублів на добу.Раніше цей сервіс обходився клієнтам 4, 1 рубля за добу.

Такий сервіс дозволяє легко дізнаватися номери абонентів, навіть якщо вони були навмисне приховані. Якщо контакт є в телефонній книзі, то висвічуватиметься не просто номер, а ім'я людини, що телефонує.

  • Для підключення вводять комбінацію 2101;
  • Для відключення потрібно ввести 2100;
  • Щоб оцінити статус – 210.

Варто враховувати, що контакти будуть визначатися коректно тільки в тому випадку, якщо і людина, що дзвонить і викликається, знаходяться на території домашнього регіону. В іншому випадку правильність визначення даних не гарантується.

Зміни в послузі «Чорний список»

Така опція, починаючи з зазначеної дати, обійдеться користувачам у 2 рублі за добу. Раніше ця опція коштувала 1,1 рубля на день. Всі інші параметри залишаються без змін.

Ця опція дозволяє заблокувати не тільки всі небажані дзвінки, а й смс-повідомлення. Перевірка дзвінків від абонентів, внесених до банліста, абсолютно безкоштовна. Додавання кожного номера обійдеться користувачеві в 1, 6 рубля.

  • Для активації – 2201;
  • Для деактивації – 2200;
  • Для оцінки стану – 220;
  • Внести контакти - 2201(потрібний номер);
  • Видалити контакт з банліста - 2200(необхідний номер).

Всі дані, що вносяться, необхідно починати з цифри 8. При спробах зателефонувати, користувачам з чорного списку буде сказано, що абонент тимчасово недоступний, при цьому телефон дзвонити не буде. Максимальна кількість внесених контактів – 200.

Декілька днів тому мобільний оператор нагадав своїм клієнтам про те, що всі послуги міжнародного роумінгу надаються лише тими компаніями, з якими укладені угоди.

При цьому умови можуть дещо відрізнятися. Перед закордонними поїздками рекомендується ознайомитись з умовами обслуговування в тій чи іншій країні.