МТС ввів жорсткі умови при підключенні деяких опцій

Anonim

Компанія МТС дещо змінює умови користування послугою «Всі Супер+». Починаючи з 30 вересня, вводиться захисний період терміном у 10 днів між повторним підключенням даної опції на тарифному пакеті «Супер МТС». Раніше таку опцію можна було відключати та підключати на свій розсуд, без будь-яких обмежень. Цим нерідко користувалися особливо економні користувачі, які деактивували послугу в ті дні, коли зв'язок їм був не потрібний.

Що дає «Всі Супер+»

Вартість цієї опції становить 9 рублів на добу. За цю невисоку вартість абонент отримує:

  • Безлімітні хвилини на дзвінки всередині свого регіону, у тому числі і на стаціонарні телефони;
  • Мобільний інтернет – 3 ГБ, цей пакет діє протягом місяця. Після вичерпання встановленого ліміту доступ до Інтернету припиняється, до оновлення пакета. Але абонент завжди може активувати кнопки Турбо.

Підключити опцію можна в мобільному додатку або в особистому кабінеті. Крім цього, передбачена спеціальна команда 111259, після чого слід натиснути клавішу зателефонувати та вибрати потрібний пункт меню.

Вимикається сервіс точно так. В особистому кабінеті або в мобільному додатку бігунок навпроти потрібної графи зрушують у неактивне становище.

Що змінилося

Після оновлення умов абоненти, як і раніше, можуть самостійно відключати послугу, коли вона їм не потрібна, і тим самим заощаджувати.Але мобільний оператор запровадив жорстку умову, щоб убезпечити себе від споживчого тероризму. Тепер користувачам буде дуже невигідно часто відключати та підключати опцію.

Починаючи з кінця вересня повторне підключення опції «Всі Супер+» протягом 10 днів після відключення стане платним. Користувачеві доведеться заплатити 100 рублів за повторне підключення, що дещо дорожче, ніж якби він взагалі не відключав послугу.

З липня 2019 року додаткова опція «Всі Cупер+» одразу входить до початкового тарифного плану «Супер МТС». Підключення виконується автоматично при першій активації сім-карти з цим тарифом.