МТС дарує фітнес-браслет при покупці смартфона Xiaomi

Anonim

Компанія МТС пропонує взяти участь в акції та отримати в подарунок фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 4. Щоб стати учасником акції, необхідно з 19 вересня по 31 жовтня 2019 року у фірмових салонах оператора або в інтернет- магазині купити смартфон Xiaomi Mi А3.

Які товари беруть участь у промо

В акції від мобільного оператора МТС бере участь кілька моделей смартфонів китайського виробника. Зокрема 4/64Gb Black, 4/64Gb Blue, 4/64Gb White, 4/128Gb Black та 4/128Gb Blue.Як подарунок пропонується оригінальний браслет Smart Band 4, вартістю 2999 рублів.

Як взяти участь

Щоб взяти участь в акційній пропозиції від мобільного оператора МТС, необхідно діяти так:

  • Вибрати на офіційному сайті оператора відповідну модель Xiaomi Mi А3;
  • Клікнути на активну кнопку «Купити»;
  • Далі за формою оформити замовлення та в пункті доставка вказати самовивіз товару з найближчого салону-магазину;
  • При отриманні товару в офісі компанії слід уточнити у консультанта, чи є в наявності фітнес-браслет, заявлений як подарунок.

Варто враховувати, що кількість подарунків обмежена. Вони видаються тільки в тому випадку, якщо є в салоні.

Умови

Під подарунком мається на увазі знижка, яка дорівнює вартості подарунка. На один чек покупець може отримати лише один подарунок.

Фітнес-браслет не може бути отриманий у грошовому еквіваленті. За бажання можна взяти смартфон у кредит, терміном на 2 роки. При цьому початковий внесок складає 0% та відсутня переплата. Кредит виплачується рівними сумами щомісячно. За бажання можна у будь-який час повністю погасити кредит, без жодних переплат. Слід пам'ятати, що за певних умов банк може відмовити клієнту в кредитуванні.

Якщо під час акції виникають якісь спірні питання, вони вирішуються в рамках чинного законодавства.

Слід враховувати, що товар, зображений на рекламних брошурах, може відрізнятися від зовнішнього вигляду моделей, які є у продажу. Організатор може в односторонньому порядку змінити умови акції, у цьому випадку громадськість інформується через засоби масової інформації.