МТС запровадив нові правила

Anonim

Починаючи з 17 вересня цього року абоненти більшої частини тарифів, до яких включені пакети хвилин, смс-повідомлень та трафіку, зможуть підключати нові пакети, при цьому немає потреби очікувати на щомісячне оновлення пакетів. Примітно, що залишки з попереднього пакета переносяться на наступний розрахунковий період.

Суть нововведення

Тепер усім абонентам, у яких закінчився інтернет-трафік, хвилини або пакет повідомлень, не потрібно обмежувати себе у спілкуванні з рідними та близькими.

Всі невикористані залишки переносяться на інший період. При цьому наступне списання абонентської плати буде здійснено через місяць від моменту оновлення тарифу.

Цей сервіс доступний тим абонентам, у яких підключені тарифи Smart, MAXI Smart, MAXI TOP, Smart mini/light/Nonstop/TOP, а також Smart+, Smart Безлімітище, Smile+, Ultra, VIP, X, «Наш Smart» та всі їх архівні версії.

Як оновити тариф

Обновити діючий тарифний план можна декількома способами, тут кожен обирає найбільш зручний для себе:

  • На мобільному пристрої набирають команду 929;
  • Надіслати порожнє смс-повідомлення на короткий номер 9290.

Абонентська плата списується відразу в момент оновлення тарифу. Після цього в деталізації витрат за мобільним рахунком з'являється рядок «Списання щомісячної плати за Тарифним планом» та вказано новий термін дії тарифу.

У нової послуги є низка переваг, завдяки яким вона точно стане популярною у користувачів:

  • Немає очікувати новий розрахунковий термін, щоб пакет послуг оновився;
  • Всі залишки хвилин, інтернет-трафіку та смс-повідомлень не згоряють, а просто переносяться на новий місяць. Вони витрачаються насамперед;
  • Всі підключення можна здійснити самостійно, не вдаючись до допомоги фахівців служби підтримки;
  • Сервіс доступний до підключення незалежно від місця знаходження користувача.

Варто враховувати, що в деяких випадках скористатися цим сервісом неможливо. Обмеження є в тому випадку, якщо на рахунку не вистачає грошей для чергового внесення абонплати, а також за наявності блокувань. Недоступна послуга і тим абонентам, у кого діє 100% знижка, яка обнулює абонплату.