Білайн удосконалив тариф "Соціальний"

Anonim

На офіційному сайті Білайн з'явилася інформація щодо розширення списку користувачів, яким доступний «Соціальний пакет». Наразі підключити цей тариф можуть батьки дітей з інвалідністю. Для цього в офіційному офісі оператора необхідно пред'явити паспорт, а також свідоцтво про народження дитини та довідку про інвалідність.

Умови надання послуг

Такий тарифний пакет можуть підключити всі абоненти, яким потрібна соціальна підтримка. Підключити тариф можна тільки в офісі, при пред'явленні посвідчення, що підтверджує пільгу.

Абонентська плата в цьому тарифному пакеті складає всього 5 рублів на добу. За цю ціну абоненти отримують такий набір послуг:

  • Мобільний інтернет – 3 ГБ на місяць;
  • Безлімітне користування госпорталами, популярними месенджерами та картами;
  • 200 хвилин для дзвінків усередині мережі по всій Росії та на всі номери у своєму регіоні;
  • 1000 смс-повідомлень на номери всіх операторів свого регіону та на номери Білайн по Росії.

Крім цього, кожен користувач може безкоштовно вибрати гарний номер.

Додаткові можливості тарифу

За 4, 06 рубля на добу можна підключити безлімітне користування соціальними мережами. При підключенні цієї послуги основний пакет Інтернету не витрачається, якщо абонент користується соцмережами.Але це не стосується переходів за зовнішніми посиланнями, а також перегляду відео та фотографій на сторонніх ресурсах.

Можна підключити додаток «Мій Лікар» та отримати 5 консультацій терапевта або педіатра, а також одну консультацію вузького спеціаліста на місяць. Даним сервісом можна користуватися безкоштовно протягом тижня, далі стягується оплата 2 рублі на добу.

Білайн піклується про своїх клієнтів, тому постійно вдосконалює послуги, що надаються. Починаючи з 1 жовтня цього року, до тарифного пакету входитиме нова послуга «Заборона платних підписок». Тому абонент буде додатково захищений від випадкових підписок. Крім того, на соціальному тарифі буде повністю відключено опцію «Хамелеон», яка повідомляє про всі розважальні заходи. Всі інші параметри цього тарифного плану залишаються без змін.