Даніком дозволив абонентам перейти на "Безкоштовний" по телефону

Anonim

Мобільний оператор DANYCOM.Mobile запустив оновленого голосового помічника. Завдяки цьому абоненти можуть не тільки швидко підключити або вимкнути різні допоміжні опції, але й змінити тарифний пакет, що діє.

Як скористатися послугою

Щоб скористатися допомогою голосового помічника, потрібно зателефонувати за коротким номером 1001 і потім прослухати всю інформацію про свій тарифний план, залишки трафіку, баланс і термін дії пакета послуг.Нові опції цієї функції можна переглянути в розділі «Основне меню». Для перегляду набирають у фоновому режимі цифру 1, після чого слідують голосовим підказкам.

При цьому вибір та зміна тарифного пакета закріплені за кнопкою 1. Щоб підключити додаткові пакети хвилин, смс-повідомлень або інтернет трафік, необхідно натиснути на цифру 2. Щоб знову повернутися в основне меню, натискають цифру 3 .

Нові функції

Керівництво компанії розповіло, що послуга «Голосовий помічник» була доповнена низкою допоміжних функцій. Тепер користувачам доступні такі опції:

  • Прослуховування загальної довідкової інформації про діючі тарифи та сервіси;
  • Зміна чинного тарифного плану, як зі смартфону, так і зі звичайного кнопкового телефону;
  • Підключення ряду корисних послуг.

Абонентська база DANYCOM.Mobile зараз становить понад 220 тисяч абонентів. Послугами цієї мобільної компанії користуються жителі 51 регіону Росії. Оператор постійно розширює цифрові можливості при роботі з тарифами та сервісами, щоб зробити їх зручнішими для користувачів.

Підключитися до оператора Даніком, змінити тариф або активувати додаткові пакети хвилин, інтернету та смс-повідомлень можна в особистому кабінеті на сайті компанії або в спеціальному додатку «Мій DANYCOM», який доступний для завантаження як для пристроїв на операційній системі Android та iOS. Після завантаження програму активують на мобільному пристрої і проходять авторизацію, дотримуючись інструкцій.