МТС оновив тарифи

Anonim

10 вересня компанія МТС оновила лінійку тарифних пакетів. Можна отримати 100% знижку на домашній інтернет та ще багато плюшок. До оновлених тарифів «Весь МТС» входить домашній інтернет, телебачення та класичні послуги мобільного зв'язку. Крім цього оператор пропонує знижку до 40% на оплату за рештою тарифів для рідних та близьких.

Які тарифи доступні для підключення

До підключення доступно два нові тарифні пакети. На них можна перейти з іншого тарифу або купити стартовий пакет.

  • «Весь МТС». Вартість складає 650 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує 350 хвилин на будь-які напрямки, 350 смс-повідомлень та 2 ГБ мобільного трафіку. Надається можливість підключення домашнього інтернету на високій швидкості до 300 Мбіт/с.;
  • «Весь МТС Супер ТВ». Абонентська плата складає 950 рублів на місяць. В рамках тарифного пакету абонент отримує такий набір послуг: 500 хвилин для дзвінків на номери різних російських операторів, 500 смс-повідомлень, необмежений трафік з активованою опцією «Багато інтернету». Крім цього, абонентам на цьому тарифі доступний домашній інтернет на швидкості до 300 Мбіт/с та якісне цифрове ТБ. Користувачі, які підключили такий тарифний пакет, можуть на вигідних умовах отримати в оренду ТВ-приставку.

Всі послуги фіксованого зв'язку, у тому числі інтернет для домашнього користування та цифрове телебачення, абонентам надаються зі 100% знижкою.

Вартості нових тарифів

У запропонованих нових тарифних пакетів є ціла низка переваг, які обов'язково оцінять чинні та нові абоненти:

  • Помітно знижуються витрати на мобільний зв'язок, оскільки вартість послуг у сукупності нижча, ніж окремо;
  • Зручно оплачувати всі послуги тільки за номером телефону;
  • Предбачено знижку до 40% на абонплату за різними тарифами МТС для рідних та близьких.

При підключенні двох нових пакетів можна відправити унікальну пропозицію на знижку будь-яким іншим абонентам МТС, але важливо, щоб вони проживали в Московському регіоні. Таку знижку можна надати одночасно п'ятьом користувачам, без різниці кому – рідним або друзям.

Абоненти, що підключили пакет «Весь МТС Супер ТВ», можуть взяти в оренду тюнер за вигідною ціною.Абонентська плата у разі становить лише 55 рублів на місяць. При цьому за умовами акції «Домашній інтернет, ТБ та мобільний зв'язок з безлімітним інтернетом» всім користувачам надається знижка 100% на цю послугу.

Як підключити нові тарифи

Щоб підключитися до одного з нових тарифних пакетів, слід залишити заявку одним із запропонованих способів:

  • Відвідати фірмовий салон магазин оператора з паспортом;
  • Залишити заявку на офіційному сайті МТС;
  • Зателефонувати на техпідтримку абонентів за номером 8 800 250 0890.

Нові тарифи від мобільного оператора МТС оптимально підійдуть тим абонентам, які не лише багато розмовляють телефоном, але й активно користуються інтернетом. Приємним бонусом стане можливість отримати в оренду ТВ-приставку та переглядати улюблені фільми та передачі у високій якості.

Вказані умови дійсні лише для абонентів Москви та області. До тарифів можуть підключатися як справжні, так і нові абоненти оператора за умови технічної можливості.

Перше списання абонплати відбувається при підключенні тарифного плану або при переході на нього. Далі абонентська плата списується щомісяця, щодня підключення. Якщо на день списання грошей номер знаходиться у блокуванні, то плата стягується відразу після того, як номер буде розблоковано.

Тарификація дзвінків на пакетах щохвилини. Усі виклики тривалістю до 3-х секунд не сплачуються, інші округляються у велику сторону до хвилини.