Мегафон подарував своїм абонентам безкоштовний інтернет у метро

Anonim
Мегафон оголосив про повне покриття LTE-інтернетом московського метро. На честь такої події оператор пропонує всім абонентам столичної філії безкоштовно користуватися трафіком у метрополітені до кінця березня 2020 року.

Стійкий зв'язок скрізь

Мобільний оператор Мегафон оголосив про завершення будівництва низки базових станцій, за рахунок яких столичним абонентам став доступний стійкий LTE-зв'язок на всіх московських станціях і в перегонах. Клієнти оператора можуть безкоштовно оцінити якість такого зв'язку протягом півроку з середини вересня 2019 р.і до 31 березня 2020 р. У цей час пакети інтернету, включені до тарифного пакету, не будуть витрачатися при підключенні до мобільної мережі в метро.

Як скористатися пропозицією

Варто враховувати, що скористатися цією пропозицією можуть не всі абоненти Мегафона. Безкоштовний та безлімітний трафік доступний лише за умови підключення до певних тарифних пакетів. Сюди відносяться тарифи «Все включено», «Теплий прийом S/M» та будь-які тарифні плани сімейства Включайся! (виняток становить тариф «Включайся! Відкривай»).

Підключення безлімітного та безкоштовного інтернету відбувається автоматично, після того, як абонент з'явиться в метро. Жодних додаткових дій з боку користувача не потрібно. Мобільний пристрій сам знайде доступну мережу і підключиться до неї, після чого можна насолоджуватися високошвидкісним трафіком.

Подія прокоментував комерційний директор компанії Ст.Вольфсон. Зокрема він зазначив, що Мегафон є одним із лідерів у рамках розвитку мобільного інтернету в Росії. Тепер всесвітньою мережею можна без обмежень користуватись і у столичному метро. Компанія запрошує всіх своїх клієнтів відзначити цю подію та надає їм можливість безкоштовно користуватися всесвітньою мережею протягом більш ніж півроку.

Навесні 2019 р. керівництво компанії заявляло про те, що мережею охоплено вже 70% перегонів столичного метрополітену, а до кінця року цей показник планувалося збільшити до 100%. Зазначалося, що така послуга дуже популярна у населення, всього за рік трафік інтернету, що споживається в метро, ​​зріс майже в 2 рази.