Абоненти Білайн отримали вигоду в 200 млн

Anonim

Компанія Білайн допомогла абонентам заощадити приблизно 200 млн. рублів при покупці інноваційних моделей смартфонів, які підтримують формат зв'язку 4G. Ще наприкінці 2017 року операторам було запущено унікальну програму Trade-in, в рамках якої користувачі могли здати свої старі смартфони в обмін на хорошу знижку при купівлі найновіших моделей мобільних пристроїв.

Вигідний обмін

У 2017 році оператором було анонсовано програму обміну Trade-in, в рамках якої можна було здати свій застарілий смартфон з незначними дефектами та отримати пристойну знижку на новий гаджет.У липні поточного року умови програми були дещо оновлені, у фірмових точках Білайн почали приймати на обмін не лише непотрібні, а й смартфони, планшетні комп'ютери та модеми, що прийшли в непридатність. При цьому на обмін приймається техніка будь-яких виробників та у будь-якому стані. Можна здати розбиті та неробочі пристрої, а також з потертостями, подряпинами або дисплеями.

За інформацією аналітиків Білайн, з моменту запуску оновлених умов програми, відвідувачі фірмових салонів заощадили на покупках гаджетів близько 200 млн. рублів. Найактивнішими учасниками програми обміну виявилися жителі Центрального регіону країни. Саме на них припало близько 20% усіх продажів. Друге місце за активністю посідають покупці Московського регіону, тут близько 14% покупців. Потім у порядку спаду знаходяться Південний, Східний та Західний регіони.

Що купували найчастіше

В основному учасники акції здавали застарілі моделі телефонів, смартфонів, модемів та планшетних комп'ютерів, які підтримують мережі формату 2G/3G.Після цього отримана знижка в основному використовувалася для придбання гаджетів бренду Samsung. В основному, кожен третій учасник програми в липні купив одну з моделей Samsung Galaxy з підтримкою зв'язку формату 4G. Ціновий діапазон нових пристроїв становив від 13 тисяч рублів і вище.

Окрім цього учасники акції часто використовували отриману знижку на покупку нових моделей смартфонів Huawei та Honor.

Керівництво компанії Білайн оцінило підвищений інтерес користувачів до програми Trade-in та розширило лінійку моделей Samsung Galaxy, які беруть участь в акції. У цьому розмір знижки збільшено до 13 000 рублів. Починаючи з 10 вересня, у програмі беруть участь відразу 9 моделей смартфонів, серед яких більшу частину становлять мобільні пристрої марки Samsung.

Купити одну з представлених моделей з великою знижкою, в обмін на застарілий мобільний пристрій, можна у будь-якому фірмовому магазині Білайн, де працює послуга Trade-in.Дана пропозиція доступна лише для фізичних осіб, які є громадянами Російської Федерації. Для обміну необхідно мати паспорт.