СберМобайл запустив вигідний тариф-конструктор

Anonim

Нова лінійка тарифів «Все, що потрібно» - це вигідний тариф-конструктор від СберМобайл. Підключитись до нових тарифних пакетів можна вже з 12 вересня 2019 року. Акційна пропозиція безстрокова.

Тарифи розроблені з урахуванням потреб користувачів, вони містять оптимальну кількість хвилин, трафіку та пакети смс-повідомлень. Всі нові клієнти СберМобайл, які підключаться до тарифів «Все, що потрібно» та «Все, що потрібно +», отримають другий місяць зв'язку в подарунок. Цікаво, що на цих тарифах від СберМобайл доступне безлімітне користування месенджерами як в Росії, так і в роумінгу.

Тариф «Все, що потрібно»

Цей тарифний план оптимально підійде для тих абонентів, які для спілкування використовують не лише голосовий зв'язок, а й популярні месенджери. Усього за 249 рублів на місяць користувач отримує такий набір послуг:

  • 150 хвилин на дзвінки абонентам усіх операторів;
  • 3 ГБ мобільного інтернету;
  • 50 смс-повідомлень на будь-які напрямки по России.

Окрім цього, надається можливість необмежено використовувати найпопулярніші месенджери Skype, WhatsApp, Viber.

Замовити стартовий пакет можна на сайті оператора, там же перейти на зазначені пакети можуть і абоненти, що діють. Всім новим клієнтам оператора для укладання договору необхідно надати паспорт.

В рамках акції всім абонентам повертається до 40% бонусів ДЯКУЮ, які можна витратити на оплату послуг мобільного зв'язку.

«Все, що потрібно +»

Цей тарифний план розроблено для активних користувачів, які люблять спілкуватися без обмежень. Усього за 349 рублів на місяць доступно:

  • 300 хвилин на номери різних операторів по всій Росії;
  • 7 ГБ інтернет-трафіку;
  • 50 смс-повідомлень.

Крім цього, можна без обмежень користуватися всіма популярними месенджерами та отримати до 40% бонусів дякую за оплату послуг зв'язку.

Після внесення абонентської плати за перший місяць на бонусний рахунок потрапляє 349 балів. Їх можна використовувати на оплату мобільного зв'язку, тобто другий місяць обслуговування безкоштовний.

Нарахування бонусів відбувається протягом доби після першого поповнення рахунку. Баланс може бути поповнений на необхідну суму як одним, так і кількома платежами.

Після нарахування бонусних балів користувачеві надходить повідомлення з номера «SberMobile», де зазначено, що були нараховані бали в рамках акції «Другий місяць у подарунок». Один бал еквівалентний 1 російському рублю. Бонуси не можна отримати готівкою, використовувати їх можна тільки в порядку, вказаному оператором.

Варто враховувати, що умови акції можуть бути змінені компанією СберМобайл в односторонньому порядку. У цьому випадку інформація про всі зміни публікується в засобах масової інформації.